24.9 C
Rhodes
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

airBaltic: Δύο νέα δρομολόγια προς Μύκονο και Ρόδο το καλοκαίρι του 2025

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Δύο νέα δρομολόγια προς Ελλάδα περιλαμβάνονται στο διευρυμένο πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής εταιρίας airBaltic για το καλοκαίρι του 2025.

Ο κρατικός αερομεταφορέας της Λετονίας με έδρα το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρίγας, θα προσφέρει τα νέα δρομολόγια Ρίγα – Μύκονος και Βίλνιους – Ρόδος.

Το δρομολόγιο Ρίγα – Μύκονος θα ξεκινήσει στις 5 Ιουνίου 2025, και θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα, με το κόστος οικονομικής θέσης να ξεκινά από 105 ευρώ και της Business από 499 ευρώ.

Το Βίλνιους – Ρόδος ξεκινά στις 2 Απριλίου 2025, και θα πραγματοποιείται 2 φορές την εβδομάδα, με κόστος από 89 ευρώ για την οικονομική και από 329 ευρώ για την business θέση.

Ο αερομεταφορέας θα εισάγει συνολικά 16 νέα δρομολόγια στο θερινό πρόγραμμα του 2025 που θα απευθύνονται σε ταξιδιώτες business αλλά και leisure και αφορούν προορισμούς πόλεων, μεταξύ άλλων, της Πολωνίας, της Ρουμανίας, της Νορβηγίας, της Ισπανίας και του Ισραήλ.

Επιπλέον, η εταιρία αυξάνει τη συχνότητα πτήσεων σε 17 υπάρχοντα δρομολόγια προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση.

Οι κρατήσεις για τις νέες πτήσεις έχουν ανοίξει.

Η airBaltic ενισχύει το δίκτυο προορισμών της που προσφέρει πάνω από 130 δρομολόγια στην Ευρώπη, τη Μ. Ανατοολή, τη Β. Αφρική και την περιοχή του Καυκάσου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ