26.5 C
Rhodes
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πολωνία: Τη γνώρισε στο διαδίκτυο και την έκανε σκλάβα του σεξ – Τη βασάνιζε σε αχυρώνα τέσσερα ολόκληρα χρόνια

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Τέσσερα χρόνια κράτησε το μαρτύριο μιας νέας γυναίκας στην Πολωνία. Άνδρας που γνώρισε στο διαδίκτυο την κρατούσε σκλάβα του σεξ και την κακοποιούσε τόσο βάναυσα που πολλές φορές χρειάστηκε να νοσηλευτεί

Η 30χρονη γυναίκα που κρατήθηκε αιχμάλωτη μέσα σε έναν αχυρώνα έπεφτε συστηματικά θύμα βιασμού και ξυλοδαρμών από έναν άνδρα, που γνώρισε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής το 2019. Πολύ συχνά, σχεδόν κάθε βράδυ, την έβγαζε από τον αχυρώνα μόνο και μόνο για να την καταβρέξει με το λάστιχο με παγωμένο νερό.

Πολωνία: Τη γνώρισε στο διαδίκτυο και την έκανε σκλάβα του σεξ - Τη βασάνιζε σε αχυρώνα τέσσερα ολόκληρα χρόνια

Κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της, η γυναίκα δεν είχε πρόσβαση σε προϊόντα υγιεινής, τρεχούμενο νερό, τουαλέτα, ηλεκτρισμό ή θέρμανση.

Το θύμα είναι γνωστό με το όνομα Malgorzata. Γνωρίστηκε με τον άνδρα, που στα πολωνικά δημοσιεύματα αναφέρεται ως Mateusz J, σε ιστότοπο γνωριμιών.

Σύμφωνα με την πολωνική εφημερίδα Fakt, η γυναίκα μεταφέρθηκε πολλές φορές στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων αιχμαλωσίας της για διάφορα τραύματα, μεταξύ των οποίων ένα σπασμένο χέρι και ένα σπασμένο πόδι.

Η Malgorzata κάποια στιγμή έμεινε έγκυος από τον απαγωγέα της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να γεννήσει, αλλά αναγκάστηκε να δώσει το παιδί της για υιοθεσία.

“Δεν μπορούσα να πω την αλήθεια στους γιατρούς, φοβόμουν και με απείλησε ότι αν παραπονεθώ, η ζωή μου θα γινόταν ακόμα χειρότερη”, είπε το θύμα, σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph.

Το πολωνικό Fakt αναφέρει στο ρεπορτάζ του ότι το θύμα είχε ερωτευτεί τον θύτη του, και για αυτό τον ακολούθησε στο χωριό όπου εκείνος ζούσε. Άκομη ένα στοιχείο αυτής της τραγικής υπόθεσης είναι ότι η 30χρονη είχε αποκτήσει παιδιά σε πολύ νεαρή ηλικία, τα οποία άφησε στους γονείς της για να επισκεφτεί τον Ματέους Ζ, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές που ερεύνησαν την υπόθεση, ο πέτρινος αχυρώνας βρίσκεται σε απόσταση μόλις τεσσάρων μέτρων από την κύρια κατοικία του Ματέους Ζ.

Μοναχικός και παράξενος – Την κρατούσε σε απόσταση 4 μέτρων από το σπίτι του

Ο άνδρας που την κακοποιούσε περιγράφεται από τους γείτονές του ως μοναχικός και παράξενος. Μετά την αποκάλυψη της φρίκης, βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για ψυχική, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση και εφόσον κριθεί ένοχος το πιθανότερο είναι ότι θα καταδικαστεί σε κάθειρξη 25 ετών. Ο Ματέους Ζ. αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Πολλά διεθνή ΜΜΕ παραλληλίζουν τη φρικτή υπόθεση αιχμαλωσίας της 30χρονης με τον πατέρα-τέρας της Αυστρίας, τον διαβόητο Τζόζεφ Φριτζλ που κρατούσε φυλακισμένη την ίδια την κόρη του στο υπόγειο του σπιτιού τους, όπου τη βίαζε επανειλημμένα. Ο νοσηρός εγκληματίας απέκτησε επτά παιδιά με την κόρη του μέχρι που εκείνη κατάφερε να ξέφυγε από το μπουντρούμι.

 

 

pronews

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ