19.3 C
Rhodes
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

Φρίκη στη Σμύρνη – Πατέρας πυροβόλησε τα τέσσερα παιδιά του – Σκότωσε τα τρία

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Ο δράστης στη Σμύρνη αποπειράθηκε στη συνέχεια να αυτοκτονήσει

Στη Σμύρνη της Τουρκίας, ένας πατέρας σκότωσε τρία από τα τέσσερα παιδιά του και τραυμάτισε ένα πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει. Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στη γειτονική χώρα.

Πρόκειται για τον Vesim Ş., ένα 45χρονος κάτοικο της συνοικίας Altındağ, ο οποίος πυροβόλησε τα τέσσερα παιδιά του με ένα πιστόλι σε μια περιοχή κοντά στην περιοχή Çınar. Στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει χρησιμοποιώντας το ίδιο όπλο.

screenshot 27 8 2024 1579 www.ntv .com .tr

Οι τραυματιοφορείς επιβεβαίωσαν ότι η Ceylin, 2 ετών, η Cemre, 4 ετών, και η Nira Ş.,14 ετών, ήταν νεκρές

Στο σημείο έσπευσαν υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μετά από αναφορά του περιστατικού.

Οι τραυματιοφορείς επιβεβαίωσαν ότι η Ceylin, 2 ετών, η Cemre, 4 ετών, και η Nira Ş.,14 ετών, ήταν νεκρές. Το τραυματισμένο παιδί, Hira Nur, 11 ετών, μαζί με τον Vesim Ş., μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

screenshot 27 8 2024 15652 www.ntv .com .tr

Μετά από έρευνα του εισαγγελέα, οι σοροί απομακρύνθηκαν από το σημείο από κατοίκους της περιοχής πριν μεταφερθούν στην ιατροδικαστική υπηρεσία.

Αποκαλύφθηκε ότι ο Vesim Ş. εργαζόταν στις κατασκευές και βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου με τη σύζυγό του.

998522 1724757753 331

Τι είπαν οι συγγενείς

Ο Mustafa Karadaş, συγγενής του Vesim Ş., δήλωσε στο πρακτορείο Anadolu ότι πήγε στην περιοχή μετά την είδηση των δολοφονιών. Σημείωσε ότι η σύζυγος του Vesim Ş. είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου και περιέγραψε τον Vesim Ş. ως κάποιον που είχε ψυχολογικά προβλήματα, αλλά όχι ως κάποιον που θα σκότωνε τα παιδιά του.

Ο Karadaş εξέφρασε βαθιά θλίψη, δηλώνοντας: «Ήταν ένας πατέρας που νοιαζόταν πραγματικά για τα παιδιά του. Πήγαμε το τραυματισμένο παιδί στο νοσοκομείο. Είμαι συντετριμμένος- οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν το πώς αισθάνομαι».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ