25.6 C
Rhodes
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην χώρα – Διάλυση!

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Εσπευσμένα καλεί συνεδριάση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης αύριο το απόγευμα (27/8) στις 18:00, καθώς οι τόνοι στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου έχουν ανέβει σε υψηλά επίπεδα πλεόν.

Να σημειωθεί πως η τελευταία φορά που συνεδρίασε η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πριν κλείσει η Βουλή, την ημέρα της διαγραφής του Παύλου Πολάκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκαλεί την ΚΟ, με αφορμή την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου και τον προγραμματισμό των δράσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στο Χ κάλεσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ρίξουν τους τόνους.

«Παροτρύνω όλες και όλους να κατευνάσουν τους τόνους και να μην τροφοδοτούν τα συστημικά ΜΜΕ, που βασίζονται στη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ για τα συμφέροντά τους. Και, συγχρόνως, καταδικάζω οποιοδήποτε bullying διαδικτυακά ή διά ζώσης, στην τηλεόραση ή στη Βουλή, στο γήπεδο ή στο σπίτι. Δεν νοείται να στοχοποιούνται συμπολίτες μας για αναπηρία, για τη φυσική εμφάνισή τους, για τον προσανατολισμό τους, για την καταγωγή τους κ.ο.κ. Όσοι παραβιάζουν αυτές τις αξίες, που τις κρατώ ακράδαντα μέσα μου, δεν με εκπροσωπούν», έγραψε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα καταδίκασε οποιοδήποτε μορφή bullying, κάνοντας έμμεση αναφορά στα όσα κατήγγειλε η βουλευτής Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε επιθέσεις από τρολ του ΣΥΡΙΖΑ στα social media που δεν σέβονται ούτε το πρόβλημα υγείας της.

Ένα από τα σχόλια αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπάρχει άνθρωπος που ψηφίζει αυτό το νευρωτικό πλάσμα με την περίεργη φωνή;».

Απαντώντας στην επίθεση, η κ. Νοτοπούλου τόνισε: «Δέχτηκα και δέχομαι μπούλινγκ για τον τρόπο ομιλίας μου, απόρροια της δυσκολίας που αντιμετωπίζω χρόνια με τη βαρηκοΐα μου. Λυπάμαι για το επίπεδο και την κατάντια των δήθεν “δικαιωματιστών” που βάλλουν ανοιχτά κατά της συμμετοχής στην πολιτική ατόμων με χρόνιο νόσημα και αναπηρία»

Ο Παύλος Πολάκης έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφο με την περικοπή του μισθού του

Στην αποκάλυψη της περικοπής της βουλευτικής του αποζημίωσης προέβη ο Παύλος Πολάκης, ενώ προτείνει στον πρόεδρο της Βουλής να δώσει τη…διαφορά στο δήμο Σφακίων.

Μένεα πνέει ο Παύλος Πολάκης σε νέα παρέμβασή του σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος της Βουλής προχώρησε «στην περικοπή της βουλευτικής μου αποζημίωσης. Θα μείνει στην ιστορία του Κοινοβουλίου ως ΜΝΗΜΕΙΟ ψευδεπίγραφου και υποκριτικού καθωσπρεπισμού και εκδικητικότητας απέναντι σε αυτό που φοβάστε».

Στην παρέμβασή του αναφέρεται και στην υπόθεση Νοτοπούλου, και προσθέτει ότι «κάποιοι μες στον ΣΥΡΙΖΑ νόμιζαν θα ξεμπέρδευαν μαζί μου αλλά δεν…».

Συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης ανέφερε:

Ενώ ολο το σκηνικο και του υποτιθεμενου «μπουλινγκ σε αρρωστη γυναικα» και του ψευτικου χρονοκαθυστερημενου κλαματος ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ πως ηταν αφενος ανυπαρκτο και αφετερου στημενο ο Προεδρος της Βουλης προχωρησε στην περικοπη της βουλευτικης μου αποζημιωσης!

Έτσι ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ δημοσιοποιώ το εγγραφο της περικοπής για να μεινει και στην ιστορια του Κοινοβουλιου ως ΜΝΗΜΕΙΟ ψευδεπιγραφου και υποκριτικού καθωσπρεπισμου και εκδικητικοτητας απεναντι σε αυτο που φοβαστε!!

Έτσι για να «ικανοποιηθούν» και κάποιοι μες στο Συριζα που νόμιζαν πως θα ξεμπέρδευαν μαζι μου αλλά δεν..

Κυριε Τασούλα προεδρε της Βουλης ,αυτην την εξοικονομηση που θα κάνεις θα σου πρότεινα να τη δωσεις στο Δήμο Σφακιων για την ενισχυση του Δημοτικου Φροντιστηρίου στα παιδιά της περιοχής .

Υγ .Εγω είχα, εχω και θα εχω δουλειά .

Απο την πολιτικη δεν ζω ,14 χρονια ΠΡΟΣΦΕΡΩ..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ