19.3 C
Rhodes
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα νέα για την Κέιτ Μίντλετον – Ετοιμάζεται να την θαυμάσει όλος ο πλανήτης, άρχισαν οι προετοιμασίες

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Η Κέιτ Μίντλετον ετοιμάζεται πολύ σύντομα γνα γίνει η βασίλισσα της Αγγλίας!

Η Kate Middleton γνωρίζει ότι ο William μπορεί να αναλάβει τον θρόνο νωρίτερα από το αναμενόμενο.

επιλεκτικές εμφανίσεις όπως το Trooping the Colour και το Wimbledon, η Kate Middleton περνά το υπόλοιπο καλοκαίρι της διακριτικά. Συνεχίζει άλλωστε τη θεραπεία της για τον καρκίνο και θέλει να εξασφαλίσει την ηρεμία της. Παράλληλα προετοιμάζεται κατάλληλα για το μέλλον της.

Η ανταποκρίτρια του BBC, Jennie Bond δήλωσε πρόσφατα στο βρετανικό ΟΚ! ότι η Kate Middleton προετοιμάζεται για τον μελλοντικό της ρόλο ως βασίλισσα. “Πιστεύω ότι θα πρέπει να είσαι αρκετά ανθεκτικός για να επιβιώσεις -και να τα καταφέρεις- στη βασιλική οικογένεια” εξήγησε. “Πρέπει να είναι εύκολο να εύκολο να σε εκφοβίσει το ιεραρχικό σύστημα του Παλατιού”.

Η Kate Middleton έχει τις δικές της απόψεις για τη μοναρχία

Το να είσαι στο τιμόνι του Στέμματος είναι ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη όμως η Jennie Bond θεωρεί ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει την αυτοπεποίθηση να πάρει τον τίτλο. “Αλλά η Catherine έχει το πλεονέκτημα του να γνωρίζει ότι μία μέρα θα είναι μία από τις πιο σημαντικές γυναίκες της οικογένειας και στη χώρα” συνέχισε η ανταποκρίτρια του BBC. “Και έτσι έχει το δικαίωμα να κάνει τις απόψεις της γνωστές για το πώς θα συνεχίσει ο θεσμός της μοναρχίας στα χρόνια και τις δεκαετίες που θα έρθουν“.

Ως μέρος των προετοιμασιών, η πριγκίπισσα της Ουαλίας βασίζεται σε ένα μέλος της οικογένειας που έχει την εμπειρία στο να είναι βασιλική σύζυγος: τη βασίλισσα Καμίλα. “Πιστεύω ότι η Καμίλα και η Catherine έχουν αντλήσει δύναμη και έμπνευση η μία από την άλλη: δύο γυναίκες σε αυτή την αξιοσημείωτη συνθήκη στη ζωή, και οι δύο με την ίδια παράξενη μοίρα” αναφέρει η Bond.

Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι η οικογένεια

Καθώς ο βασιλιάς Κάρολος συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο, η Kate Middleton γνωρίζει ότι ο σύζυγός της, πρίγκιπας William θα μπορούσε να αναλάβει νωρίτερα από το αναμενόμενο. Η πριγκίπισσα έχει αποφασίσει να βάλει προτεραιότητα την οικογένεια και τα παιδιά στο μεταξύ.

“Όπως πολλοί άνθρωποι που έρχονται πολύ κοντά στον θάνατο, η Kate πρόκειται να ιεραρχήσει τα πράγματα που έχουν σημασία από εδώ και πέρα. Στην περίπτωσή της, αυτό είναι τα παιδιά” αναφέρει άλλη πηγή στο The Daily Beast.

Πηγή: harpersbazaar.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ