23.2 C
Rhodes
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Τα τρυφερά λόγια της Κατερίνας Καινούργιου για την γιορτή του Παναγιώτη Κουτσουμπή: «Χρόνια πολλά αγάπη μου»

Περισσότερα άρθρα

spot_img

H Κατερίνα Καινούργιου ευχήθηκε τρυφερά στον σύντροφό της Παναγιώτη Κουτσουμπή για την γιορτή του

«Χρόνια πολλά αγάπη μου», ευχήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον αγαπημένο της Πάνο Κουτσουμπή για την ονομαστική του γιορτή.

Με μία νέα κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου ευχήθηκε χρόνια πολλά στον σύντροφό της και επιχειρηματία Πάνο Κουτσουμπή.

Η παρουσιάστρια εδώ και λίγο καιρό χαμογελά ξανά στην προσωπική της ζωή αφού ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα. Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Πάνου Κουτσουμπή, με τον οποίο η σχέση τους ξεκίνησε μέσω μιας πολύ καλής φιλίες και εξελίχθηκε σε ένα τρυφερό ειδύλλιο.

Το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Τήνο, μιας και ο Πάνος Κουτσουμπής έχει επιχείρηση στο νησί.

Πριν από την Τήνο, οι δυο τους είχαν ταξιδέψει για λίγο στην Αίγινα και στο Παρίσι.

Από την «πόλη του φωτός» είναι και η φωτογραφία που επέλεξε να δημοσιεύσει η Κατερίνα Καινούργιου για να ευχηθεί στον αγαπημένο της.

Στη φωτογραφία φαίνεται το ζευγάρι να ποζάρει αγκαλιά μπροστά από τον πύργο του Άιφελ.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου», του έγραψε στα αγγλικά.

455699461 422019704176927 2280946662924512837 n

Η γνωστή παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα περνάει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της αφού βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του 35χρονου επιχειρηματία.

Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media

Το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουλίου, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή στα social media. Μετά το σχόλιο της παρουσιάστριας σε φωτογραφία που ανάρτησε πριν από λίγες μέρες ο επιχειρηματίας, η Κατερίνα Καινούργιου, ανέβασε σε story στο Instagram, ένα τρυφερό στιγμιότυπο των δυο τους, από την Πάρο, όπου βρίσκονται για διακοπές. Με τα μάτια κλειστά, η παρουσιάστρια βρίσκεται στην αγκαλιά του επιχειρηματία, ενώ κάποιος που κάθεται απέναντί τους, τους απαθανατίζει με την κάμερα του κινητού του.

Η φωτογραφία τους:

kainoyrgiou styntrofos

«Μαζί σου είναι αλλιώς» του έγραψε

Μετά από τα ταξίδια που πραγματοποήσε το ζευγάρι τις προηγούμενες μέρες, στην Αίγινα, την Πάρο και το Παρίσι, ο επιχειρηματίας ανέβασε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την πόλη του Φωτός.

Με αφορμή τη δημοσίευσή του, η παρουσιάστρια του σχολίασε στα αγγλικά: «Μαζί σου είναι διαφορετικά» προσθέτοντας μια κόκκινη καρδιά σε emoji.

Δείτε τη φωτογραφία και το σχόλιο της παρουσιάστριας

syntrofoskainoyrgioy

kainoyrgiou333

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ