24.9 C
Rhodes
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Τραγωδία: 37χρονος αυτοκτόνnσε με καραμπίνα – Τον βρήκε νεκρό το ανήλικο παιδάκι του

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Τραγωδία: Αυτοκτονία 37χρονου με καραμπίνα – Βρέθηκε σημείωμα με τα τελευταία του λόγια

Η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου είναι συγκλονισμένη μετά το θλιβερό περιστατικό της αυτοκτονίας ενός 37χρονου άνδρα, το απόγευμα της Τρίτης (13/8). Το τραγικό γεγονός συνέβη λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι του, προκαλώντας σοκ στην οικογένειά του και στην κοινότητα.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο 37χρονος έφυγε από το σπίτι του και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του. Αφού απομακρύνθηκε λίγο από την κατοικία του, βγήκε από το όχημα και αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα.

Το ανήλικο παιδί του βρήκε το άψυχο σώμα

Το τραγικό θέαμα του νεκρού πατέρα του αντίκρισε ο ανήλικος γιος του, ο οποίος σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε αμέσως τις αρχές. Η εικόνα του άψυχου σώματος του πατέρα του θα τον στοιχειώνει για πάντα.

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο, οι διασώστες που έφτασαν εκεί δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στον 37χρονο, καθώς ήταν ήδη νεκρός.

Το σημείωμα

Δίπλα στο σώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε ένα σημείωμα, στο οποίο φαίνεται να είχε αναφέρει τις προθέσεις του να βάλει τέλος στη ζωή του. Το περιεχόμενο του σημειώματος αυτό, αν και δεν έχει δημοσιοποιηθεί, αποκαλύπτει την προειδοποίηση για το δραματικό τέλος που σκόπευε να δώσει στη ζωή του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ