25.6 C
Rhodes
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Όλοι χειροκροτούν την Ελένη Ράντου: Με λίγες σταράτες λέξεις είπε για τις φωτιές και τη χώρα όσα σκέφτονται όλοι οι Έλληνες

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Για ακόμα μια χρονιά – δυστυχώς – η Ελένη Ράντου περιγράφει με τον πιο σωστό τρόπο την κατάσταση στη χώρα μας με τις φωτιές, με την ανάρτησή της να συγκεντρώνει χιλιάδες likes.

Για ακόμα μια χρονιά οι φωτιές στη χώρα μας δεν μας επιτρέπουν να έχουμε ένα ήρεμο καλοκαίρι. Το μεσημέρι της Κυριακής 11 Αυγούστου ήταν που ξεκίνησε αυτή τη φορά η φωτιά, στην περιοχή του Βαρνάβα. Οι ισχυροί άνεμοι γρήγορα έκαναν ανεξέλεγκτο το μέγεθος της πυρκαγιάς, η οποία συνέχισε να καίει στο διάβα της όλο και πιο πολλές περιοχές στην βορειοανατολική Αττική (Πεντέλη, Βριλήσσια, Νέα Μάκρη, Γραμματικό, Διώνη, κ.α).

Η γνωστή ηθοποιός, Ελένη Ράντου, ανέβασε τη δική της εμπειρία στα σόσιαλ μίντια και είπε όσα δεν τολμά να πει κανείς.

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου, μόλις λίγα λεπτά πριν, κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες να συμφωνούν με τα γραφόμενά της. Η γνωστή ηθοποιός μπαίνοντας στην Αττική βρέθηκε μπροστά σε ένα αποπνικτικό σκηνικό με «κάπνα και αιθάλη» παντού.

Η ατμόσφαιρα είναι τόσο πυκνή που η ορατότητα είναι περιορισμένη σε μόλις 2 μέτρα. Η κατάσταση προκαλεί έντονα συναισθήματα «θλίψης και οργής» και της δίνει την αίσθηση ότι «σε αυτήν τη χώρα θα έπρεπε να μας πληρώνουν για να παραμείνουμε, αντί να πληρώνουμε εμείς».

1 1 2 1

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου

Mπαίνω από διόδια Αττικής και αντικρίζω, γεύομαι, μυρίζω κάπνα και αιθάλη.

Τρομακτικό θέαμα.

Δεν βλέπεις στα 2 μέτρα καθαρά.

Όσοι έχουν αναπνευστικά πρέπει να φύγουν.

Οι υπόλοιποι θα πάθουμε.

Σ’ αυτήν τη χώρα πρέπει να εισπράττουμε φόρο για να μένουμε.

Όχι να πληρώνουμε.

Θλίψη και οργή…

1 2

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ