27.1 C
Rhodes
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Την ώρα που καίγεται η Αττική: Όλη η χώρα σε μια εικόνα (Pic)

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Το πιο θλιβερό viral.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μία αποκαρδιωτική εικόνα από την καρδιά της Αθήνας, την ώρα που μεγάλο μέρος της Αττικής φλέγεται σκορπώντας θλίψη, στάχτη και ερωτηματικά.

Πρόκειται για μία λήψη από το Σύνταγμα στο οποίο απεικονίζεται η Βουλή τυλιγμένη από πυκνό, μαύρο καπνό από τη φωτιά που κατακαίει τα πάντα σε Πεντέλη, Βαρνάβα και άλλες περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής, ενώ ακριβώς μπροστά περνά το χαρακτηριστικό διώροφο, κατακόκκινο τουριστικό λεωφορείο που κάνει τον γύρο της Αθήνας παρουσιάζοντας στους επισκέπτες της χώρας μας τα… αξιοθέατα.

Τα είπε όλα με μια λέξη: Το αποκαρδιωτικό σκίτσο του Αρκά για τις φωτιές που σπάει κόκαλα (Pic)

Ακόμα και σήμερα, οι τουρίστες γυρνούν να «θαυμάσουν» την ομορφιά της ελληνικής πρωτεύουσας, παρά το γεγονός πως η Αθήνα βρίσκεται στο κόκκινο από τις συνεχείς αναζωπυρώσεις.

Ο χρήστης που ανέβασε τη συγκεκριμένη εικόνα σχολίασε χαρακτηριστικά «Όλη η Αθήνα σε μια εικόνα», με τα σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο και η συγκεκριμένη ανάρτηση να μετρά μέσα σε μερικές μόλις ώρες δεκάδες εκατοντάδες reposts.

Live your myth in Greece…», «Επόμενη πίστα: Ανεμογεννήτριες» και «Κάψτε το @@@ επιτέλους» είναι μόλις μερικά από τα σχόλια που έσπευσαν να αφήσουν οι χρήστες του Twitter – X από κάτω, καθιστώντας σαφές πως η αγανάκτηση του κόσμου είναι τεράστια για όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα στην Ελλάδα.

Δείτε τη viral φωτογραφία:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ