18.8 C
Rhodes
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού – Χώρισαν οριστικά μετά από 14 χρόνια γάμου και μια κόρη

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου μετά από 14χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι που είναι μαζί 17 ολόκληρα χρόνια και έχει αποκτήσει μια κόρη, την 16χρονη Ισμήνη, αποφάσισε να χωρίσει κρατώντας χαμηλούς τόνους και σε φιλικό κλίμα έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα το παιδί του. Οι χωριστές διακοπές τους, ήταν εκείνες που φούντωσαν τις φήμες πως κάτι συμβαίνει στον γάμο τους, με την είδηση του διαζυγίου τους τελικά να επιβεβαιώνεται.

Η απόφαση αυτή ωστόσο, σίγουρα δεν πάρθηκε από τη μια μέρα στην άλλη. Είναι άλλωστε αρκετός ο καιρός από την τελευταία φορά που είδαμε τον Γιάννη Αϊβάζη και τη Μαρία Κορινθίου να πραγματοποιούν μια κοινή δημόσια εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που είδαμε τους δυο ηθοποιούς να εμφανίζονται κάπου μαζί ήταν τον περασμένο Ιανουάριο. Τότε οι δυο τους είχαν βρεθεί στην Ακτή Πειραίως, όπου διασκέδασαν με την Μαρίνα Πατούλη, τον Νεκτάριο Σκαμνάκη καθώς και την Εύη Βατίδου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την τελευταία δημόσια εμφάνισή τους:

korinthiou 3

korinthiou 2

korinthiou 1 scaled

Μαρία Κορινθίου: Όσα έλεγε για τον Γιάννη Αϊβάζη ένα χρόνο πριν – «Τον αγαπώ με όλη μου την ψυχή»

Σαν βόμβα έσκασε το διαζύγιο της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη.

Το ζευγάρι που μετρά συνολικά 17χρόνια κοινής πορείας – τα 14 εκ των οποίων είναι παντρεμένο με θρησκευτικό γάμο – και έχει αποκτήσει μια κόρη, την 16χρονη Ισμήνη, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Η είδηση αυτή, όπως ήταν λογικό ξάφνιασε τους πάντες αφού κανείς δεν περίμενε ότι οι δυο ηθοποιοί θα έφταναν σε σημείο να χωρίσουν. Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αποτελούσαν όλα αυτά τα χρόνια ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τις δηλώσεις έρωτα και αγάπης εκατέρωθεν να είναι πολλές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα όσα δήλωνε η Μαρία Κορινθίου για τον Γιάννη Αϊβάζη πριν ένα περίπου χρόνο στο περιοδικό ΕΓΩ και στον δημοσιογράφο, Ανδρέα Θεοδώρου.

«Το για πάντα είναι στην ψυχή μας και όχι στις συνθήκες. Δεν μπορώ να ξέρω πώς η ζωή θα μας τα φέρει, όμως ξεκάθαρα γνωρίζω ότι αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπώ με όλη την ψυχή μου, είναι κομμάτι μου, η οικογένειά μου και για πάντα μέρος της καρδιάς μου» είχε πει χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

Χώρισαν η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης μετά από 13 χρόνια γάμου και μια κόρη

Χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή έχουν πάρει ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου

Οι πρόσφατες χωριστές διακοπές του ζευγαριού -η Μαρία πήγε στο Κουφονήσι και σε ένα spiritual rehab στην Κέρκυρα ενώ ο Γιάννης πέρασε 9 ημέρες στην Κεντρική Ιταλία, ώστε να παρακολουθήσει ένα φεστιβάλ κέλτικης μουσικής- «πυροδότησαν» τις φήμες για χωρισμό του ζευγαριού.

mariaks

Ασφαλείς πληροφορίες του OKmag.gr επιβεβαιώνουν τον χωρισμό, χωρίς ωστόσο τίποτα να αλλάζει στην καθημερινότητά τους. Προτεραιότητά τους είναι η αρμονική σύνδεση της οικογένειάς τους, και κυρίως η 16χρονη κόρη τους, Ισμήνη (στα μέσα Αυγούστου, μάλιστα, οι τρεις τους θα πάνε στην Κρήτη για διακοπές). Ο ίδιος κύκλος ανθρώπων των δύο ηθοποιών ισχυρίζονται πως ο χωρισμός δεν οφείλεται στην ύπαρξη τρίτου προσώπου.

korinthiou aivazis

Τι συνέβη;

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2008 στην Κύπρο (και οι δύο είχαν προσκαλεστεί για να παραδώσουν βραβεία σε νικητές των Men of the year), και σχεδόν αμέσως, στον πρώτο μήνα της σχέσης τους, η Μαρία Κορινθίου έμεινε έγκυος. 

ffamili

Το Νοέμβριο του ίδιου έτους, γεννήθηκε η κόρη τους, και λίγο πριν να γίνει 2 χρόνων η Ισμήνη, τον Σεπτέμβριο του 2010 το ζευγάρι παντρεύτηκε στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο.

korinthiou 5

535584 7c3b84f6ec b86ec9912dbc6dd4

687396dfb2ed4863963798bc5185e337

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ