20.4 C
Rhodes
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ετοιμος να γράψει ιστορία ο Καραλής – “Θα αγωνιστώ με την καρδιά και την ψυχή μου”

Περισσότερα άρθρα

spot_img

 

Σπουδαία μέρα για τον ΕμμανουήλΚαραλή στο Παρίσι, καθώς ο Ελληνας αθλητής βρίσκεται στον τελικό του επί κοντώ και διεκδικεί ένα ακόμη μετάλλιο για τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, απόψε στις 20:00.

Ο “Μανόλο” απέδειξε στα προκριματικά του Σαββάτου, απέδειξε ότι είναι σε τρομερή κατάσταση αφού πέρασε με την πρώτη τα 5.60, τα 5.70 και τα 5.75 μέτρα και εξασφάλισε άνετα μία θέση στον τελικό.

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη στιγμή ο “Μανόλο” με ανάρτηση στο Instagram ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη και τόνισε ότι θα αγωνιστεί με την καρδιά του και την ψυχή του.

“Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα! Σήμερα θα αγωνιστώ με την καρδιά μου και την ψυχή μου! Ότι και να γίνει σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη σας όλες αυτές της μέρες! ΠΑΜΕ!”, έγραψε ο Εμμανουήλ Καραλής.

Η ανάρτησή του

 

Πως πήρε την πρόκριση στον τελικό

Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν άκρως εντυπωσιακός στα προκριματικά του επί κοντώ και προκρίθηκε με άνεση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Ο “Μανόλο” απέδειξε ότι είναι σε τρομερή κατάσταση και πέρασε με την πρώτη τα 5.60, τα 5.70 και τα 5.75 μέτρα.

Αν και το όριο για τον τελικό ήταν τα 5.80 μέτρα, ωστόσο, πολλοί αθλητές δεν τα κατάφεραν και έτσι το άλμα των 5.75μ. ήταν αρκετό για να του εξασφαλίσει τη συμμετοχή στον τελικό του επί κοντώ.

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ