15.8 C
Rhodes
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

«Τραντάζει» η προφητεία του Αγίου Παϊσίου για τους Τούρκους – «Θα γίνει μεγάλος πόλεμος»

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Οι προφητείες του Αγίου Παϊσίου έχουν έναν μοναδικό τρόπο να «μιλάνε» στην καρδιά των Ελλήνων, αλλά και πολλές φορές να προκαλούν τρόμο στην ιδέα ότι θα γίνουν πραγματικότητα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Παϊσιος μίλησε για τις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία και την επιστροφή της Κωνσταντινούπολης στα χέρια των Ελλήνων.

Έλεγε: «Θα πάρουμε την Πόλη και όλα τα μέρη της Μ. Ασίας που μας ανήκαν, και μάλιστα από τον Εύξεινο Πόντο μέχρι την Σμύρνη. Όλα τα χαμένα μέρη μας, τις χαμένες Πατρίδες … Κι ο πόλεμος, Γιώργο, θα αρχίσει από τα Εξαμίλια.».

agios paisios e

Αναλυτικά τα προφητικά του λόγια

Έφτασε η ώρα; Τα ελληνοτουρκικά θυμίζουν σκωτσέζικο ντουζ με τα συνεχή σκαμπανεβάσματά τους. Την ίδια ώρα, όλο και περισσότεροι αναρωτιούνται ποια είναι η δύναμη της διπλωματίας, και μέχρι πότε θα αντέξει. Με αυτό κατά νου, φέρνουμε κατά του τα λόγια του Αγίου Παΐσιου, ο οποίος μίλησε πρώτος για την επόμενη μέρα.

Την Πόλη θα μας την δώσουν, την Πόλη θα μας την δώσουν οι Ρώσοι. Θα την πάρουν σε πόλεμο που θα κάνουν με την Τουρκία και θα την δώσουν σε μας… Οι Τούρκοι θα καταστραφούν. Πραγματικά θα σβήσουν από τον χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού.

Θα σβήσουν ως έθνος και η έκταση ολόκληρης της Τουρκίας θα καταντήσει αχανής έρημος. Επτά ώρες θα περπατάς γιά να συναντήσεις εκεί άνθρωπο…(Στέφ. Παπαβασιλείου – Κουβουκλιώτης, Θεσσαλονίκη)

«Πότε θα πάρουμε την Πόλη Γιώργο;»
«Δεν ξέρω πάτερ», απάντησε ο λοχαγός.
«Θα την πάρουμε την Πόλη, Γιώργο, αλλά θα γίνει μεγάλος πόλεμος!
Και δε θα πάρουμε μόνο την Πόλη, Γιώργο, αλλά και όλα τα μέρη της Μ. Ασίας που μας ανήκαν, και μάλιστα από τον Εύξεινο Πόντο μέχρι την Σμύρνη. Όλα τα χαμένα μέρη μας, τις χαμένες Πατρίδες …
Κι ο πόλεμος, Γιώργο, θα αρχίσει από τα Εξαμίλια.»

«Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους…..Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη….

Την Πόλη θα μας τη δώσουν….. Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς…… Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν…». σελ. 417 – 418

Οι Ρώσοι θα κτυπήσουν τους Τούρκους και θα τους διαλύσουν. Όπως ένα φύλλο χαρτί που το χτυπάς και διαλύεται, έτσι και οι Τούρκοι θα διαλυθούν. σελ. 439

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ