15.8 C
Rhodes
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Ντέμη Γεωργίου: Φίλη της ξέσπασε σε λυγμούς – «Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε επικήδειο»

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Η Ντέμη Γεωργίου πέθανε σήμερα (22/7), σε ηλικία 39 ετών. Στη σημερινή εκπομπή του «Summer’s Cool» μίλησε η καλή της φίλη Ανδριάνα Μανέττα, η οποία κατά την διάρκεια της συζήτησης δεν άντεξε και ξέσπασε on air σε λυγμούς.

Μεταξύ άλλων, η φίλη της Ντέμης Γεωργίου ανέφερε: «Το βράδυ του Σαββάτου ενημέρωσε τα πιο στενά της άτομα ότι δεν αισθάνεται καλά. Είχε στείλει μήνυμα στον άλλο κουμπάρο, τον φίλο μας, ότι αν κλείσει τα μάτια της θα φύγει, οπότε εκεί καταλάβαμε την σοβαρότητα της κατάστασης».

Ακόμα, η Ανδριάνα Μανέττα είπε: «Κλείσαμε νωρίτερα το μαγαζί και πήγε η σύντροφός της στο σπίτι. Την βρήκε σε άσχημη κατάσταση, δεν είχε σφυγμούς. Τη συνεφέρανε με το ΕΚΑΒ με ηλεκτροσόκ και από εκείνη την στιγμή και έπειτα ήτανε σε κώμα. Μέχρι να τη φέρει το ελικόπτερο στην Αθήνα ήταν ήδη σε κωματώδη κατάσταση και υψηλό σοκ».

Επίσης, εξήγησε ότι: «Η μόλυνση είχε προχωρήσει πάρα πολύ, έχασε όλα της τα όργανα, δεν λειτουργούσε ούτε με το μηχάνημα, δεν μπορούσε να γίνει τίποτα. Μας είπαν να είμαστε εκεί γιατί θα καταλήξει».

«Ήταν ένα πολύ καλό πλάσμα, ευαίσθητο, γενναιόδωρο… Ό,τι κατάφερε το κατάφερε μόνη της και είμαστε πολύ υπερήφανοι για την Ντέμη. Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε επικήδειο, αλλά θα το κάνουμε όπως το ονειρεύθηκε», σημείωσε.

Ακούστε όσα είπε η φίλη της:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ