20.4 C
Rhodes
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Ασφαλτοστρώνει δρόμους όπου θέλει η αντιδήμαρχος Πεταλούδων κ Σαββίνα Παπαγεωργίου – Γράφει στα παλιά της παπούτσια τις αποφάσεις του τοπικού συμβουλίου Κρεμαστής

Περισσότερα άρθρα

spot_img
  • Ασφαλτόστρωσε δρόμο που οδηγεί σε αδιέξοδο στην Κρεμαστή και άφησε βομβαρδισμένο δρόμο που οδηγεί από τα ξενοδοχεία στο κέντρο του χωριού χωρίς άσφαλτο

  •  Καθημερινά τον περπατάνε εκατοντάδες ντόπιοι και ξένοι τουρίστες

Πριν από μερικές ημέρες  ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος  που περνάει  από το ξενοδοχείο ocean blue που ήταν εδώ και χρόνια σε άθλια κατάσταση  και  σταμάτησε στην διασταύρωση  μεταξύ των οδών Απόστολου Τρύφωνος  και  Κυκλάδων   που οδηγεί  προς την Λεωφόρο ελευθερίας  ( Κεντρική Λεωφόρος  Ρόδος Αεροδρόμιο ) .

Σύμφωνα με την   απόφαση του τοπικού συμβουλίου Κρεμαστής  με αριθμό  11/2019 η ασφαλτόστρωση έπρεπε να συνεχίσει μέχρι την οδό Περγιαλλενής. (Νούμερο 2  στη σειρά της απόφασης )

 

ΦΩΤΟ -Ο δρόμος που έπρεπε να συνεχίσει η άσφαλτος προς την οδο Περγιαλλενής 

Ο δρόμος αυτός  που δεν  ασφαλτοστρώθηκε μοιάζει σαν βομβαρδισμένο τοπίο .  Καθημερινά εκατοντάδες ντόπιοι  και ξένοι τουρίστες τον περπατάνε για να επισκεφτούν την Κρεμαστή .

Επίσης στον  συγκεκριμένο δρόμο δεν υπάρχει φωτισμός  και αναγκάζονται  όσοι τον περπατάνε να ανάβουν το φακό του κινητού τους για να βλέπουν που πηγαίνουν και για να μην πέφτουν μέσα στις λακκούβες  . Αλώστε το γράφει  μέσα και η απόφαση του τοπικού συμβουλίου που δημοσιεύουμε σήμερα  ( Στο δρόμο αυτό  ο οποίος σε πολλά σημεία  είναι απροσπέλαστος βρίσκονται πολλές ξενοδοχειακές μονάδες ) .

Όμως η αντιδήμαρχος  της ενότητας πεταλούδων κ Σαββίνα Παπαγεωργίου έδωσε εντολή  στον εργολάβο που έκανε τις ασφαλτοστρώσεις  να παρακάμψουν την σειρά προτεραιότητας   που  αναφέρει   απόφαση του τοπικού συμβουλίου  Κρεμαστής  και  να ασφαλτοστρώσουν   τον δρόμο που οδηγεί σε αδιέξοδο . Δηλαδή   το  νούμερο  15 της απόφασης του τοπικού συμβούλιου που είναι οδός Λεωνίδας  .

Έκανε και κάτι άλλο  η κ. Παπαγεωργίου επειδή υπήρξε αντίδραση από κατοίκους της περιοχής  ,  δεν έριξε την  άσφαλτο στην  αρχή του δρόμου για να μην φαίνετε από τους  περαστικούς και  συνέχισε την ασφαλτόστρωση μετά την στροφή που κάνει ο δρόμος  μέχρι και τα σπίτια .

 ΦΩΤΟ. Ο δρόμος που οδηγεί σε αδιέξοδο πριν πέσει η άσφαλτος

Ο δρόμος αυτός εξυπηρετεί  τέσσερα με πέντε  σπίτια  και  το οδόστρωμα δεν ήταν σε  αθλία κατάσταση που  θα έπρεπε να ασφαλτοστρωθεί άμεσα. Αξίζει να σημειωθεί πως τον Σεπτέμβριο του 2023 ο τότε  αντιδήμαρχος  Πεταλούδων κ. Αθανάσιος Στάμος στον συγκεκριμένο δρόμο  προεκλογικά έριξε μπετόν.

 ΦΩΤΟ – Ο δρόμος που οδηγεί σε αδιέξοδο ασφαλτοστρωμένος

ΦΩΤΟ  Η  αρχή του δρόμου που δεν έπεσε  άσφαλτος  για να μην φαίνετε από τους  περαστικούς – ασφαλτόστρωση μετά την στροφή που κάνει ο δρόμος

 

Οι κάτοικοι των σπιτιών πλήρωσαν μόνο  τα εργατικά στον εργολάβο  που έκανε τη δουλειά από ότι γνωρίζουμε  .  Μάλιστα όπως θα διαβάσετε στις αναρτήσεις στο fb  που έκαναν οι κάτοικοι των πέντε σπιτιών της οδού Λεωνίδας και δημοσιεύουμε σήμερα  ευχαριστούν την κ Σαββίνα  για την άμεση ανταπόκριση της μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε  από  κάτοικο της συγκεκριμένης περιοχής να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος τους .

Οι αναρτήσεις στο fb που έκαναν οι κάτοικοι των πέντε σπιτιών της οδού Λεωνίδας

Δεύτερο Φάουλ της κ Σαββίνας Παπαγεωργίου Ασφαλτόστρωσε  μέσα στο χωριό δύο δρόμους  για να εξυπηρετήσει  κάποια απο τα ρουσφέτια  της .  Δρόμος που οδηγεί σε αδιέξοδο και σπίτι ξαδέλφου της αντιδημάρχου στην οδό Αριστείδου στην Κρεμαστή  . Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν μέσα σε καμία απόφαση του τοπικού συμβουλίου  . Ο Δέυτερος δρόμος μέσα στο οικισμό . Άφησε χωρίς άσφαλτο τον δρόμο που οδηγεί στα ξενοδοχεία  Μargaret . Anseli και valentino.

ΦΩΤΟ Οδός Αριστείδου – Αδιέξοδο

 

ΦΩΤΟ -Ο δρόμος πριν από τα ξενοδοχεία Μargaret, Ansleli και Valentilo

Το τοπικό συμβούλιο  Κρεμαστής δεν έβαλε τυχαία σειρά προτεραιότητας στους δρόμους που πρέπει να ασφαλτοστρωθούν . Αλώστε για αυτό παίρνονται οι αποφάσεις  από τα τοπικά συμβούλια και δίνονται προτεραιότητες εκεί που πρέπει  να γίνουν κάποια έργα που είναι για το κοινό καλό .  Διαφορετικά ποιος ο λόγος της ύπαρξη τους.

Υπάρχουν και άλλοι  δρόμοι στην Κρεμαστή κοντά σε τουριστικές μονάδες  που είναι σε αθλία κατάσταση .

Η κ. Σαββίνα Παπαγεωργίου αντιδήμαρχος Πεταλούδων θεώρησε καλό ότι πρώτα  πρέπει να κάνει τα  ρουσφέτια της  και μετά και όποτε μπορεί και αν θέλει θα υλοποιήσει την απόφαση   του τοπικού συμβουλίου Κρεμαστής . Στην ουσία  τι έκανε ; Έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια την απόφαση του τοπικού συμβουλίου Κρεμαστής.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι και  σήμερα  δεν την είδαμε  να φέρει ενα θέμα στο δημοτικό συμβούλιο , που να  αφορά  τη Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων .  Μάλλον όλα είναι τέλεια στις Πεταλούδες .

Αν έχει  έστω λίγο ευθιξία , θα πρέπει να παραιτηθεί από αντιδήμαρχος

Πεταλούδων .

Δήμαρχε  κ Αλέξανδρε  Κολιάδη απευθυνόμαστε σε εσάς  . 

Οι  πολίτες του νησιού μας με την ψήφο τους εμπιστεύτηκαν  εσάς και την παράταξη σας να διοικήσετε το νησί  και να κάνετε  κάτι το διαφορετικό , αυτό που αλώστε υποσχεθήκατε. Παρακολουθούμε  στενά ότι κάνετε ένα μεγάλο αγώνα  σε όλα  τα επίπεδα να βάλετε σε μία σειρά   και να διορθώσετε  όλα τα στραβά του παρελθόντος. Φυσικά και  δεν έχετε το μαγικό ραβδάκι όλα να γίνουν σε μερικούς μήνες . Την περασμένη Πέμπτη παρουσιάσατε το έργο της ΔΕΥΑΡ για τους πρώτους έξι μήνες από την ημέρα που αναλάβατε τα καθήκοντα σας . Έργο  πολύ σημαντικό  μέσα σε λίγους μήνες.

Εμείς δεν θα είμαστε αυτοί που θα σας υποδείξουμε και θα σας συμβουλέψουμε   τι  θα πρέπει να κάνετε.  Την άποψη μας όμως μπορούμε να σας την πούμε ασκώντας το λειτούργημα του δημοσιογράφου πάνω από 30 χρόνια . Μην κάνετε τα ίδια λάθη που έκαναν  οι προκάτοχοί σας . Αυτά  τα λάθη που και εσείς ο ίδιος  διαρκώς αναφέρετε στις συνεντεύξεις σας  και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο .

Λάθη πού οδήγησαν το νησί σε αυτή την κατάσταση . Είμαστε απόλυτα  σίγουροι ότι δεν γνωρίζετε αυτά που  έπραξε και πράττει  η αντιδήμαρχος Πεταλούδων  κ Σαββίνα Παπαγεωργίου  και  προκαλεί την οργή των κατοίκων της Κρεμαστής και όχι μόνο. Όμως , όπως λειτουργεί και συμπεριφέρεται

 η κ .Σαββίνα Παπαγεωργίου, εκθέτει εσάς και την παράταξη σας . Έιναι άδικο για τον αγώνα που κάνετε, εσείς και οι συνεργάτες  σας . Καλό θα ήταν να έρθετε κ Δήμαρχε στην Κρεμαστή και να δείτε από κοντά  όλα αυτά που δημοσιεύουμε σήμερα.  

Η Κρεμαστή είναι   ένα μεγάλο δημοτικό διαμέρισμα  που πληρώνει  μέχρι σήμερα την ανάπτυξη και την ευημερία αυτού του νησιού. Φιλοξενώντας μαζί με το Παραδείσι  την μεγαλύτερη και πιο βαρύνουσα υποδομή του νησιού που είναι το αεροδρόμιο. Έτσι φαίνετε το ανταποδίδουν στους κατοίκους του Παραδεισίου και ειδικά της  Κρεμαστής.

 

 Γράφει ο Σταύρος Μάτσης

Ιδρυτής και διευθυντής της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Α- ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΡΧΙΚΟΎ ΤΥΠΟΥ ( ΕΙΕΤ)

Ανεξάρτητος τοπικός σύμβουλος Κρεμαστής  την περίοδο 2019 – 2023

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ