23.4 C
Rhodes
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, 2026

Ρόδος: Σε εξέλιξη οι εργασίες διαγράμμισης στο οδικό δίκτυο – Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις σε Παραδείσι και Κρεμαστή–Επόμενος σταθμός η Ιαλυσός

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Σε εξέ­λι­ξη βρί­σκο­νται οι ερ­γα­σί­ες δια­γράμ­μι­σης στο οδικό δί­κτυο του νη­σιού, στο πλαί­σιο του σχε­δια­σμού και των πα­ρεμ­βά­σε­ων του Δήμου Ρόδου για τη βελ­τί­ω­ση της οδι­κής ασφά­λειας μέσω της ενί­σχυ­σης της ορα­τό­τη­τας και της ευ­κρί­νειας της ορι­ζό­ντιας σή­μαν­σης.

Οι ερ­γα­σί­ες έχουν ήδη ολο­κλη­ρω­θεί στις πε­ριο­χές του Πα­ρα­δει­σί­ου και της Κρε­μα­στής από τα συ­νερ­γεία της Δη­μο­τι­κής Ενό­τη­τας Πε­τα­λού­δων, στο πλαί­σιο της συ­νερ­γα­σί­ας της Διεύ­θυν­σης Τε­χνι­κών Έργων και Υπο­δο­μών του Δήμου Ρόδου με τον αρ­μό­διο Αντι­δή­μαρ­χο Σταύ­ρο Τσού­βα­λη και τον εντε­ταλ­μέ­νο Δη­μο­τι­κό Σύμ­βου­λο της Ενό­τη­τας Πε­τα­λού­δων & Ια­λυ­σού, Χρυ­σο­βα­λά­ντη Λάμπη.

Οι πα­ρεμ­βά­σεις υλο­ποιού­νται με προ­γραμ­μα­τι­σμό και συ­ντο­νι­σμό, ενώ για την τα­χύ­τε­ρη ολο­κλή­ρω­ση των ερ­γα­σιών τα συ­νερ­γεία ερ­γά­ζο­νται και κατά τις πρώ­τες πρω­ι­νές ώρες, ώστε να πε­ριο­ρί­ζε­ται, στο μέτρο του δυ­να­τού, η όχλη­ση και η επί­δρα­ση στην κυ­κλο­φο­ρία.

Για τον λόγο αυτό, πα­ρα­κα­λού­νται οι οδη­γοί να επι­δει­κνύ­ουν ιδιαί­τε­ρη προ­σο­χή κατά τις πρώ­τες πρω­ι­νές ώρες, να μειώ­νουν την τα­χύ­τη­τά τους και να συμ­μορ­φώ­νο­νται με την προ­σω­ρι­νή σή­μαν­ση και τις υπο­δεί­ξεις των συ­νερ­γεί­ων κατά τη διάρ­κεια των ερ­γα­σιών.

Μετά την ολο­κλή­ρω­ση των πα­ρεμ­βά­σε­ων στο Πα­ρα­δεί­σι και την Κρε­μα­στή, το πρό­γραμ­μα των ερ­γα­σιών συ­νε­χί­ζε­ται στην Ια­λυ­σό, όπου πρό­κει­ται να πραγ­μα­το­ποι­η­θούν αντί­στοι­χες ερ­γα­σί­ες δια­γράμ­μι­σης.

Με τις ερ­γα­σί­ες αυτές, ο Δήμος Ρόδου συ­νε­χί­ζει την προ­σπά­θεια για ένα πιο ασφα­λές και λει­τουρ­γι­κό οδικό δί­κτυο, με πα­ρεμ­βά­σεις που προ­γραμ­μα­τί­ζο­νται και υλο­ποιού­νται σε συ­νερ­γα­σία με τις αρ­μό­διες υπη­ρε­σί­ες και τις Δη­μο­τι­κές Ενό­τη­τες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ