27.7 C
Rhodes
Δευτέρα, 27 Ιουλίου, 2026

Χρήστος Ευστρατίου: “Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενίσχυσε τις εθελοντικές ομάδες με είδη πυρόσβεσης και είδη ατομικής προστασίας προσφέρθηκαν από τον Κάλλιστο Διακογεωργίου”

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Οι εθελοντές αποτελούν πολύτιμο στήριγμα της Πολιτικής Προστασίας και της κοινωνίας μας όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.  Χρήστος Ευστρατίου. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενίσχυσε τις εθελοντικές ομάδες με είδη πυρόσβεσης, ενώ τα είδη ατομικής προστασίας προσφέρθηκαν με πρωτοβουλία και προσωπική χορηγία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κάλλιστου Διακογεωργίου.

Την ενίσχυση έλαβαν:

• Εθελοντική Ομάδα Διμυλιάς – Ελεούσας

• Εθελοντική Ομάδα Πολιτιστικού Συλλόγου Γενναδίου «Νικηφόρος Μανδηλαράς»

• Πολιτιστικός Όμιλος Απολλώνων Ρόδου «Νέοι Ορίζοντες»

• Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Περιφερειακό Τμήμα Ρόδου

• Σύλλογος Περιβάλλοντος Σορωνής

• Εθελοντική Οργάνωση Πολιτικής Προστασίας Έμπωνα

Η στήριξη των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πρόληψης και της αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς τους και επένδυση στην ασφάλεια των νησιών μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ