29.8 C
Rhodes
Δευτέρα, 30 Ιουνίου, 2025

Απορρίφθηκαν δικαστικά τα αιτήματα της ΔΕΥΑΡ – Επιλογή της ΔΕΥΑ Ρόδου η δικαστική σύγκρουση

Περισσότερα άρθρα

spot_img

 

 

 

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου απέρριψε σήμερα τα αιτήματα προσωρινής διαταγής της ΔΕΥΑΡ, που είχαν υποβληθεί στο πλαίσιο δύο αιτήσεων αναστολής εκ μέρους της επιχείρησης. Με βάση την απόφαση, δεν αναστέλλονται τα μέτρα εκτέλεσης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε βάρος της ΔΕΥΑΡ για τη συνολική οφειλή ύψους 6.384.094,10 ευρώ.

 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, απέναντι στην πρωτοφανή, αντισυμβατική και κακόπιστη συμπεριφορά και στάση της ΔΕΥΑΡ, επιλέγει να σταθεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, υπερασπιζόμενη μια  δημόσια διοίκηση με αρχές, με κανόνες και σεβασμό προς την κοινωνία. Απέναντι στα ψέματα, προτάσσει την αλήθεια και κινείται με γνώμονα την ωριμότητα και την τήρηση των υποχρεώσεων που απορρέουν από τον νόμο.

 

Σε ό,τι αφορά στην επιστολή των εργαζομένων της ΔΕΥΑΡ,  τη μισθοδοσία των οποίων η ίδια η Περιφέρεια ζήτησε να εγγυηθεί, γεγονός για το οποίο χλευάστηκε ακόμα και για αυτό, απαντά με πρόσκληση συνάντησης στον Πρόεδρο των εργαζομένων της, Ελευθέριο Καρανικόλα, στο γραφείο του Περιφερειάρχη, όπως ακριβώς έπραξε και με τον Δήμαρχο Ρόδου προ της συζήτησης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, τασσόμενη σταθερά στην πλευρά της αναζήτησης των λύσεων.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ