21 C
Rhodes
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Χαλκιδική: Νέες αποκαλύψεις για την 8χρονη που βρέθηκε νεκρή σε πισίνα κατασκήνωσης

Περισσότερα άρθρα

spot_img

H 8χρονη Αγγελική είχε βρεθεί νεκρή στον πάτο της πισίνας σε κατασκήνωση της Χαλκιδικής τον περασμένο Αύγουστο. Σύμφωνα με το mega η δικαστική έρευνα έχει ολοκληρωθεί ως προς την συγκέντρωση των στοιχείων και παράλληλα τέσσερα άτομα δίνουν τις έγγραφες εξηγήσεις τους.

Στην δικογραφία αποκαλύπτονται σημαντικά στοιχεία και μαρτυρίες. Αρχικά η μαρτυρία ενός παιδιού που είδε το κοριτσάκι, την άτυχη 8χρονη για τελευταία φορά κάτω από το νερό, να φορά την μάσκα της και να την χαιρετά λίγο πριν πνιγεί. Η συγκεκριμένη μαρτυρία κρίνεται σημαντική, καθώς είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό το παιδί.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις διαπιστώνεται ότι τα παιδιά-κατασκηνωτές λίγο πριν βγουν από την πισίνα έβγαλαν μία αναμνηστική φωτογραφία σε ένα σημείο της πισίνας που ήταν ρηχό. Εκείνη την στιγμή ακούστηκε η φράση «Αγγελική χαμογέλα», και να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο κοριτσάκι με το ίδιο όνομα. Ωστόσο στην εν λόγω φωτογραφία δεν απεικονίζεται η Αγγελική ανάμεσα στα παιδιά.

Σε μία από τις δικογραφίες τα παιδιά φαίνεται να καταθέτουν ότι το νερό της πισίνας ήταν τόσο θολό που δεν φαινόταν αν κάποιο σώμα θα ήταν βυθισμένο. Στην δικογραφία εμφανίστηκαν εκ των υστέρων φωτογραφίες που δείχνουν το νερό της πισίνας να είναι διαυγές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ