23.1 C
Rhodes
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

Ειρήνη Μουρτζούκου: Νέα καταγγελία για βρέφος που κινδύνευσε να πεθάνει μπροστά της

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Την ώρα που καθημερινά έρχονται στο φως και άλλες αποκαλύψεις για τα νεκρά βρέφη σε Αμαλιάδα και Αχαΐα με την Ειρήνη Μουρτζούκου να απασχολεί τα Μέσα, μια νέα καταγγελία έρχεται να περιπλέξει τα πράγματα.

Μια γυναίκα που πριν από λίγα χρόνια ζούσε για σύντομο χρονικό διάστημα με την Ειρήνη φέρεται να υποστηρίζει ότι και το δικό της παιδί παραλίγο να πεθάνει όταν βρισκόταν μόνο του με την 24χρονη σήμερα Ειρήνη.

Παρά τα όσα έχουν ακουστεί, προανακριτικά έχει διαπιστωθεί η παρουσία της Ειρήνης μπροστά στους θανάτους τριών παιδιών, ενώ έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια τόσο για τους θανάτους των μωρών στην Κάτω Αχαΐα όσο και στην Αμαλιάδα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό έγινε πριν αρκετά χρόνια στην Πάτρα και πριν τους θανάτους των παιδιών της Ειρήνης και της τωρινής συγκατοίκου της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το παιδί τότε διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς με δυσκολία μπορούσε να αναπνεύσει και χάρη στους γιατρούς και τους νοσηλευτές το παιδί εν τέλει κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Πλέον αναμένεται να διαπιστωθεί αν η νέα καταγγελία συμπεριληφθεί στην έρευνα για τους θανάτους των 3 παιδιών.

 

Η Ειρήνη Μουρτζούκου μιλώντας στην εκπομπή LiveNews σημείωσε μεταξύ άλλων της πως «βγαίνουν όλοι με κουκούλα και μου φορτώνουν θανάτους». Μάλιστα είπε πως «ούτε καφέ δεν μπορώ να βγω» και πως την κατηγορούν ακόμη και επειδή γελάει, αλλά κανένας δεν ξέρει τι περνάει μέσα της.

newsbomb

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ