22.1 C
Rhodes
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

Το ξεφούρνισε η 24χρονη Ειρήνη από την Αμαλιάδα: «Είχα δεσμό με την κουμπάρα» – Η εξομολόγηση για τα 5 νεκρά βρέφη

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της 24χρονης Ειρήνης από την Αμαλιάδα: «Είχα δεσμό με την κουμπάρα» – Η ιστορία πίσω από τους θανάτους πέντε βρεφών

Η 24χρονη Ειρήνη από την Αμαλιάδα, που έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής λόγω των πέντε θανάτων βρεφών που βίωσε, έκανε μια προσωπική εξομολόγηση στην εκπομπή «Open Τώρα». Αποκάλυψε τη σχέση που διατηρούσε με την κουμπάρα της, Κατερίνα, η οποία πρόσφατα άρχισε να αφήνει υπόνοιες εις βάρος της. Η αποκάλυψη αυτή ρίχνει φως σε ένα προσωπικό κεφάλαιο της ζωής της, το οποίο περιπλέκει ακόμα περισσότερο την κατάσταση γύρω από τους θανάτους των βρεφών.

Η αποκαλυπτική εξομολόγηση

Καλεσμένη στην εκπομπή, η Ειρήνη μίλησε ανοιχτά για την πολύπλοκη σχέση της με την Κατερίνα, μια γυναίκα που παλιότερα στήριζε αλλά τώρα διαδίδει αμφιβολίες και εικασίες για το παρελθόν τους. Όπως αποκάλυψε η 24χρονη, διατηρούσε ερωτική σχέση με την Κατερίνα, η οποία ήταν και κουμπάρα της. Μάλιστα, δήλωσε την έκπληξή της για το γεγονός ότι η συγκεκριμένη γυναίκα άρχισε πρόσφατα να στρέφεται εναντίον της, παρά την υποστήριξη που της έδειχνε στο παρελθόν.

«Μετά από τόσα χρόνια με θυμήθηκε ξαφνικά;» αναρωτήθηκε η Ειρήνη, προσθέτοντας ότι οι συνθήκες της σχέσης τους ήταν περίπλοκες. «Μείναμε αρκετό καιρό μαζί, μέχρι που με έφτασαν στο σημείο να σηκωθώ και να φύγω από το σπίτι μου. Είχαμε σχέση για λίγο καιρό, ενώ εκείνη έβγαινε και με έναν άντρα ταυτόχρονα».

 

Οι οικογενειακές συνδέσεις και το παρελθόν

Η νεαρή γυναίκα μίλησε επίσης για το οικογενειακό πλαίσιο που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις τους, αποκαλύπτοντας ότι ο πατέρας του παιδιού της κουμπάρας της είναι πλέον ο πατριός της. Εξήγησε ότι η Κατερίνα είχε χωρίσει με τον άνδρα που έκανε το παιδί, ενώ ο πατριός της, πλέον, μεγαλώνει το παιδί με τη νέα του γυναίκα. «Έτσι δημιουργήθηκε η κουμπαριά μας», εξήγησε η Ειρήνη, προσθέτοντας ότι η σχέση τους περιπλέκεται ακόμη περισσότερο από αυτά τα γεγονότα.

Η αλλαγή στάσης της κουμπάρας

Η Ειρήνη εξέφρασε την απορία της σχετικά με την αλλαγή της στάσης της κουμπάρας της, η οποία αρχικά τη στήριζε, αλλά αργότερα άρχισε να αφήνει υπόνοιες για τη σχέση τους. «Η συγκεκριμένη κυρία υποτίθεται ότι με υποστήριζε. Πέρυσι έλεγε ένα πράγμα και φέτος άλλαξε γνώμη και λέει κάτι τελείως διαφορετικό. Γιατί με κατηγορείς; Τι σου έκανα;», αναρωτήθηκε η νεαρή γυναίκα, φανερά απορημένη με την αλλαγή στη συμπεριφορά της πρώην συντρόφου της.

Το χρονικό των θανάτων των πέντε βρεφών

Η τραγική ιστορία των θανάτων πέντε βρεφών που βίωσε η Ειρήνη καταγράφηκε ως εξής:

  • 06/02/2014: Αδερφή της, 18 μηνών – Λοίμωξη κατώτερου αναπνευστικού συστήματος
  • 04/02/2021: Κόρη της κουμπάρας της, 6 μηνών – Πνευμονίτιδα
  • 19/06/2022: Πρώτο της παιδί, 19 ημερών – Πνευμονίτιδα
  • 17/10/2023: Δεύτερο παιδί της, 60 ημερών – Ανακοπή καρδιάς
  • 05/08/2024: Γιος συγκατοίκου της, 15 μηνών – Άγνωστο αίτιο

Η ιστορία της Ειρήνης συγκλονίζει λόγω του βάρους των τραγικών απωλειών που έχει βιώσει. Παράλληλα, η περίπλοκη σχέση με την κουμπάρα της και οι αμφιβολίες που πλανώνται γύρω από την υπόθεση, συνθέτουν ένα περίπλοκο και συναισθηματικά φορτισμένο πλαίσιο που ακόμα δεν έχει βρει τη λύση του.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ