25.2 C
Rhodes
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

Μακελειό στην Ουάσιγκτον: Η 11χρονη μπροστά της είδε γονείς & αδέλφια να δολοφονεί ο 15χρονος αδελφός της – «Προσποιήθηκα τη νεκρή για να γλιτώσω»

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Την φρίκη που βίωσε περιγράφει μία 11χρονη στην Ουάσιγκτον που είδε τον 15χρονο αδελφό της να σκοτώνει τα 3 αδέλφια της και τους γονείς τους.

Ήταν η μοναδική που επέζησε από το μακελειό που έγινε το βράδυ στο σπίτι τους.

Η μικρή ξύπνησε από το πυροβολισμούς ενώ λίγο αργότερα ο μεγαλύτερος αδελφός της εισέβαλε στο δωμάτιο της και άνοιξε πυρ.

Η 11χρονη είπε ότι έκλεισε τα μάτια της και κράτησε την αναπνοή της και προσποιήθηκε ότι είναι νεκρή. Οι σφαίρες την είχαν χτυπήσει το χέρι και στον λαιμό. Φοβήθηκε ότι ο αδελφός της θα την σκότωνε εάν καταλάβαινε ότι είχε επιζήσει από την επίθεση.

Το κορίτσι ανέφερε στην αστυνομία ότι ο 15χρονος σκότωσε την οικογένειά τους με το πιστόλι του πατέρα τους, ενώ ως κίνητρο θεωρεί ότι ήταν το γεγονός ότι ο 15χρονος απέτυχε σε κάποια διαγωνίσματα στο σχολείο και είχε πολλά προβλήματα με τους γονείς τους.

Image

Άγγιξε τον λαιμό και το στήθος τους για να δει αν ήταν ζωντανοί

Οι εισαγγελείς απήγγειλαν την Πέμπτη κατηγορίες σε βάρος του 15χρονου για πέντε ανθρωποκτονίες και μία απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η 11χρονη θυμήθηκε ότι ξύπνησε κατά την διάρκεια των πυροβολισμών και κοίταξε κρυφά από την πόρτα για να δει τι συμβαίνει. Τότε είδε τον πατέρα της και τον 13χρονο αδελφός της νεκρούς μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Από το δωμάτιο βγήκε και η 6χρονη αδελφή της που βρισκόταν με την 11χρονη και ο αδελφός τους την πυροβόλησε και την σκότωσε ακαριαία.

Στη συνέχεια πυροβόλησε δύο φορές και την 11χρονη και στη συνέχεια έφυγε από το δωμάτιο. Έσκυψε πάνω από τα τρία άψυχα σώματα στο διάδρομο και άγγιξε τον λαιμό και το στήθος τους για να «δει αν ήταν ζωντανοί», ανέφερε η 11χρονη.

 

 

Όταν ο 15χρονος μπήκε και πάλι στο δωμάτιο και στάθηκε δίπλα στο κρεβάτι της η 11χρονη προσποιήθηκε την νεκρή.

Αργότερα βγήκε από το παράθυρο του δωματίου της και έτρεξε στο σπίτι ενός γείτονα.

Η 11χρονη αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος αδελφός της ήταν το μοναδικό παιδί της οικογένειας που γνώριζε τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου που περιείχε το όπλο του πατέρα τους.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο έφηβος ένοπλος «δολοφόνησε με δόλο και προγραμματισμό τον πατέρα, τη μητέρα, τους δύο αδελφούς και την αδελφή του και αποπειράθηκε να δολοφονήσει την 11χρονη αδελφή του. Στη συνέχεια «σκηνοθέτησε» την σκηνή του εγκλήματος προκειμένου να φορτώσει το έγκλημα στον 13χρονο αδελφό του.

Ο 15χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο μικρότερος αδελφός του σκότωσε την οικογένειά τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε επειδή φοβήθηκε ότι θα τον πιάσουν να βλέπει πορνογραφία.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία έλαβε κλήση από τον γείτονα που έδινε τις πρώτες βοήθειες στην 11χρονη η οποία αιμορραγούσε από το λαιμό και το χέρι. Το κορίτσι, που πήρε εξιτήριο την Τετάρτη από το νοσοκομείο, αναγνώρισε τον 15χρονο ως τον δράστη.

eirinika

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ