22.1 C
Rhodes
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

Τέλος η Ρούλα Κορομηλά

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Οριστικό τέλος φαίνεται να μπαίνει στη μουσική εκπομπή “Σπίτι με το MEGA” .

Η εκπομπή, με παρουσιάστρια την Κορομηλά, φαίνεται πως δεν αποτελεί στόχο του καναλιού, τουλάχιστον για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

  • Το ρεπορτάζ ήθελε από την περσινή κιόλας σεζόν το πρότζεκτ να ολοκληρώνεται (τότε πρόωρα, πλέον οριστικά) με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν μάλιστα, πως στο πλατό όπου βλέπαμε τις εκπομπές από το “Σπίτι με το MEGA”, θα δούμε την επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

Ήδη οι προετοιμασίες για την αναδιάρθρωση του πλατό έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο. Ο Λάκης Λαζόπουλος, επιστρέφει με την θρυλική εκπομπή στο MEGA, για να μας χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου, με κύριο στοιχείο, την σάτιρα.

  • Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές -και ασφαλείς όπως πάντα- πληροφορίες, το “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” με τον Λάκη Λαζόπουλο θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου.

Μάλιστα, έχουμε και μια μεγάλη ανατροπή, διότι παρόλο που θα το βλέπουμε μόνο μια φορά τον μήνα, από τον θρυλικό “Διογένη“, στην αρχή θα παίξει για δυο συνεχόμενες Τετάρτες παρακαλώ, άρα θα υπάρξει “ζωντανό Αλ Τσαντίρι” και την Τετάρτη 20 Νοέμβρη.

  • Όσον αφορά την τύχη της εκπομπής “Σπίτι με το MEGA”, παραμένει άγνωστο αν το κανάλι προχωρήσει σε έκτακτες εορταστικές εκπομπές, ενόψει των Χριστουγέννων.

Προς το παρόν πάντως, η Ρούλα Κορομηλά, φαίνεται να μένει εκτός τηλεόρασης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ