22.8 C
Rhodes
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Ο Βελόπουλος απάντησε στην αγωγή της Λατινοπούλου με χαρακτηρισμούς: “Σκυλί που γαυγίζει”, “ανύπαρκτη” και “δεκανίκι της ΝΔ”

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Στα “χαρακώματα” βρίσκονται Αφροδίτη Λατινοπούλου και Κυριάκος Βελόπουλος, με την ευρωβουλευτή και πρόεδρο της “Φωνής Λογικής” να καταθέτει αγωγή στον πρόεδρο της “Ελληνικής Λύσης” καθώς τον κατηγορεί ότι διακίνησε συκοφαντικό sms εις βάρος της για δήθεν ερωτική σχέση που διατηρεί με γνωστό επιχειρηματία. Ζητά μάλιστα αποζημίωση 300.000 ευρώ για ακραία προσβολή της προσωπικότητάς της.

Η πρώτη αντίδραση του Κυριάκου Βελόπουλου ήρθε μέσα από αναρτήσεις στο Χ (πρώην Twitter) δίχως ωστόσο να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην… ταμπακιέρα, δηλαδή την αγωγή της κας. Λατινοπούλου αλλά ούτε την κατονομάζει. Φροντίζει να την “φωτογραφήσει”.

Έγραψε λοιπόν: “Όταν εμείς κυνηγάμε την ΝΔ και κάνουμε αντιπολίτευση, τα δεκανίκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη… κυνηγούν και βρίζουν εμάς! Ούτε να κρυφτούν δεν ξέρουν! Πέρα από το γέλιο που προκαλούν, αποδεικνύουν ότι η… εξυπηρέτηση στη ΝΔ δεν κρύβεται και… φαίνεται!”.

Σε μία δεύτερη ανάρτηση, αναφέρει στο ίδιο ύφος: “Έχει μεγάλη πλάκα ο κόσμος της ΝΔ και τα δεκανίκια της! Έχει ένα τριήμερο τώρα η ΝΔ βρίζει και συκοφαντεί αισχρά (μαζί με όλο το σύστημα Μητσοτάκη) ένα δεκανίκι τους, με σκοπό να του δώσουν πολιτική οντότητα! Το δεκανίκι από ευγνωμοσύνη δεν καταθέτει αγωγή εναντίον του ευεργέτη-υβριστή (πως να το κάνει) αλλά καταθέτει αγωγή για γέλια, αναντίον της ΕΛ, που έχει κηρύξει ανένδοτο στον Μητσοτακισμό εδώ και μήνες. Παρεμπιπτόντως όλα τα ελεγχόμενα ΜΜΕ από τη ΝΔ κάνουν σημαία την αγωγή του δεκανικιού.

Το κερασάκι; Ταυτόχρονα ειδικό αφιέρωμα στο δεκανίκι, από την εφημερίδα της Πειραιώς την “Καθημερινή”… Ούτε να κρυφτούν δεν μπορούν πια.

ΥΓ: Για τα δεκανίκια: Ο πόλεμος αρχίζει όταν θέλεις, αλλά δεν τελειώνει όταν θέλεις.

Δεν σταμάτησε εκεί ο Κυριάκος Βελόπουλος και προχώρησε σε τρίτη ανάρτηση, στην οποία “φωτογραφίζει” και πάλι δεν κατονομάζει την Αφροδίτη Λατινοπούλου”.

“Αφήνουμε τα “σκυλιά ” να γαβγίζουν και προχωράμε μπροστά! Δεν φοβόμαστε κανέναν, δεν ασχολούμαστε με κανένα δεκανίκι της ΝΔ και του Μητσοτάκη. Εξάλλου δεν είναι τι λέει κάποιος, αλλά ποιος το λέει, γιατί το λέει και ποιον εξυπηρετεί! Δεν κάνουμε τη χάρη σε ανύπαρκτους να αποκτήσουν λίγα δευτερόλεπτα δημοσιότητας. Επιλέγουμε τον εχθρό μόνο εάν είναι άξιος λόγου και τις μάχες τις δίνουμε μόνο εάν αξίζει. Γι αυτό και είμαστε πάντα νικητές”.

Σε επικοινωνία του Star με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η πρόεδρος της “Φωνής Λογικής” επέστρεψε τους χαρακτηρισμούς και είπε με νόημα ότι “αν θέλει να δει ο κ. Βελόπουλος ποιος είναι το δεκανίκι της ΝΔ ας κοιτάξει τον εαυτό του. Εγώ δεν θα μοιραζόμουν ούτε τον πυρετό μου με τον κ. Μητσοτάκη”, είπε.

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ