19.9 C
Rhodes
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση για την οικονομία – Ποιοι δεν έδωσαν το παρών [εικόνες]

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά είναι στραμμένα τα βλέμματα καθώς εκεί πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα για την οικονομία.

Η ημερίδα διοργανώνεται σε μία κρίσιμη περίοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κινδυνεύει με νέα διάσπαση, με το κλίμα στο εσωτερικό του κόμματος να γίνεται όλο και πιο εκρηκτικό, με φόντο την εκπαραθύρωση Κασσελάκη και τον αποκλεισμό της υποψηφιότητάς του από τις επικείμενες εκλογές.

Παρότι πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του δεν θα κάνει την παραμικρή παρέμβαση στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι παρουσίες αλλά και οι απουσίες από την εκδήλωση.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, όλος ο ΣΥΡΙΖΑ, νυν και πρώην, έδωσε το παρών στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με την πρωτοκαθεδρία να έχουν φυσικά οι “87” ή αλλιώς η “φρουρά Τσίπρα”, ενώ από την πλευρά Κασσελάκη, στην εκδήλωση εμφανίστηκε μόνο ο Ευάγγελος Αποστολάκης. Το παρών έδωσαν οι τρεις υποψήφιοι πρόεδροι για την ηγεσία του κόμματος (Φάμελλος, Φαραντούρης, Γκλέτσος), με τον Παύλο Πολάκη να απουσιάζει.

 

Δείτε τις εικόνες

Ευάγγελος ΑποστολάκηςΕυάγγελος Αποστολάκης
Νίκος ΦαραντούρηςΝίκος Φαραντούρης
Σβίγκου - Βασιλειάδης - ΞενογιαννακοπούλουΡάνια Σβίγκου – Γιώργος Βασιλειάδης – Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
Σωκράτης ΦάμελλοςΣωκράτης Φάμελλος
Διονύσης ΤεμπονέραςΔιονύσης Τεμπονέρας
Γιάννης ΔραγασάκηςΓιάννης Δραγασάκης
Γεροβασίλη - ΚόκκαληςΌλγα Γεροβασίλη – Πέτρος Κόκκαλης
Γιάννης ΜώραληςΓιάννης Μώραλης
Μαρία ΡεπούσηΜαρία Ρεπούση
Αθηνά ΛινούΑθηνά Λινού
Παυσανίας ΠαπαγεωργίουΠαυσανίας Παπαγεωργίου
Νίκος ΠαππάςΝίκος Παππάς
Κουρουμπλής - ΓκλέτσοςΠαναγιώτης Κουρουμπλής – Απόστολος Γκλέτσος

Σύμφωνα με επίσημο πρόγραμμα της εκδήλωσης οικονομολόγοι, πολιτικοί, ειδικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό πήραν μέρος στις θεματικές συζητήσεις και θα αντάλλαξαν απόψεις για την κρίση ακρίβειας και θα προτείνουν λύσεις για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία.

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ