21.6 C
Rhodes
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Η απρόσκοπτη εμπειρία του επιβάτη σταθερά στο επίκεντρο της στρατηγικής της Star Alliance

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Η StarAlliance, η κορυφαία παγκόσμια αεροπορική συμμαχία στον κόσμο, ενδυναμώνειτο ανώτερο στελεχιακό δυναμικότης στοχεύονταςστην ενίσχυση των προσπαθειών της, για μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία προς όφελος των επιβατών των αεροπορικών εταιρειών-μελών της, καθώς απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του δικτύου της StarAlliance.

ΗAmbarFranco εντάσσεται στην StarAlliance, ως Αντιπρόεδρος με αρμοδιότητα τηνΕμπειρία των Πελατών. ΗFranco θα ηγηθεί της ανάπτυξης και υλοποίησης πρωτοβουλιών, που στόχο θα έχουν αποκλειστικά την περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών της συμμαχίας σε στάδια, όπως είναι: η κράτηση, η εμπειρία επιβατών στα αεροδρόμια -ιδίως όταν αφορά στην ανταπόκριση μεταξύ αεροπορικών εταιρειώντης StarAlliance, αλλά και η διασφάλιση της αφοσίωσής τους μετά το πέρας του ταξιδιού.Η Ambar Franco φέρνεισημαντικήτεχνογνωσίααπότονταξιδιωτικόκλάδο, μεπιοπρόσφατοπαράδειγμαστηνκαριέρατης τηνανάληψηSenior Customer Experience ρόλωνστο Mandarin Oriental Hotel Group.

ΟLuc Lachoix είναιΑντιπρόεδροςτης Star Alliance στοντομέατων Ψηφιακών Μέσωνκαιτης Τεχνολογίας. Ο Lachoix είναι υπεύθυνος για την αρχιτεκτονική, τις λειτουργίες, την ασφάλεια της πληροφορικής, καθώς και για τις τεχνολογικές λύσεις, που αφορούν στην Εμπειρία του Πελάτη και την Πιστότητα. Έχει εργαστεί σε διάφορους τομείς των αερομεταφορών, έχοντας στο ενεργητικό τουδιοικητικές θέσεις σε εταιρείες τεχνολογίας του κλάδου, όπως είναι η Amadeus και η Sabre.

Ο Renato Ramos είναι Αντιπρόεδρος Στρατηγικής, για τη Star Alliance. Ο Ramos ηγείται των στρατηγικών πρωτοβουλιών, τον επιχειρηματικό σχεδιασμό και τη διαλειτουργική συνεργασία της StarAlliance. Δραστηριοποιείται στη συμμαχία τα τελευταία επτά χρόνια, ενώ κατείχε στο παρελθόν τη θέση του Διευθυντή Πιστότητας της StarAlliance. Ο Ramos διαθέτει εξειδίκευση στις αερομεταφορές, καθώς έχει διατελέσει στέλεχος τηςAvianca και τηςLATAMAirlines.

Η GayatheriSilvakumer κατέχει τη θέση της Αντιπροέδρου, για το Ανθρώπινο Δυναμικό και τον Πολιτισμό. Η Silvakumer ηγείται της υλοποίησης του οράματος,για το ανθρώπινο δυναμικό και την πολιτιστική ανάπτυξη της StarAlliance, εστιάζοντας στη διατήρηση των ταλέντων και την οργανωτική ανάπτυξη της συμμαχίας. Έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος ανθρωπίνου δυναμικού σε διάφορους κλάδους, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με εταιρείες, όπως είναι η McCannWorldgroup, η Bombardier και η Rolls-Royce.

«Χαίρομαι, που συνεργάζομαι με μια διοικητική ομάδα, την οποία διακρίνει ποικιλομορφία και μεγάλη εργασιακή εμπειρία, είτε αυτή προέρχεται από την αεροπορική βιομηχανία, είτε όχι. Το κάθε ένα από τα μέλη της ομάδας μαςέχει έναν και μόνο σκοπό, την άμεση υλοποίηση της αποστολής μας, η οποία δεν είναι άλλη από το να προσφέρουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία σε όλα ταστάδια του ταξιδιού των επιβατών μας», δήλωσε οΔιευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance, Theo Panagiotoulias. «ΗAmbar, oLuc, ο Renato και η Gayatheri, μοιράζονται το ίδιο πάθος, για το όραμα της συμμαχίας και την υλοποίησή του, έχοντας πάντα κατά νου τον τελικό αποδέκτη, τον πελάτη των αεροπορικών εταιρειών-μελών της συμμαχίας», κατέληξε.

Σχετικά με την Star Alliance

Το δίκτυο της Star Alliance ιδρύθηκετο 1997 ως η πρώτη πραγματικά παγκόσμια αεροπορική συμμαχία που βασίζεται σεμια πρόταση για ενίσχυση της αξίας για τον επιβάτημε παγκόσμια εμβέλεια, αναγνώριση και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση. Από την ίδρυσή της, προσφέρειτομεγαλύτερο και πιοολοκληρωμένοδίκτυο αεροπορικών εταιρειών, εστιάζοντας στη βελτίωση της εμπειρίας των επιβατώνσεόλοτοεύρος της Συμμαχίας.

Μέλη της είναι οι αεροπορικές εταιρείες: AEGEAN Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Air Portugal, THAI, Turkish Airlinesκαι United.

Συνολικά, το δίκτυο της Star Alliance προσφέρει τη δεδομένη στιγμή περισσότερες από 17.500 πτήσεις καθημερινάσεσχεδόν 1.150 αεροδρόμια σε 189 χώρες. Επιπρόσθετες πτήσεις με ανταπόκριση προσφέρονται από την αεροπορική εταιρεία Juneyao Airlines, που συνεργάζεται με το δίκτυο της Star Alliance ως Connecting Partner.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ