22.8 C
Rhodes
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Χαμογελάει ξανά η Όλγα Κεφαλογιάννη – Δύσκολες ώρες για τον Μίνωα Μάτσα – Πήρε «πόδι» – Τα χάνει όλα

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Κέρδισε η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της Μίνωα Μάτσα – Toυ παίρνει τα παιδιά και τον πετάει έξω από το σπίτι τους

Όλγα Κεφαλογιάννη: Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μίνωα Μάτσα – Πήρε την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών της

Η Ολγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνωας Μάτσας θα αποφασίζουν από κοινού για θέματα ανατροφής των παιδιών, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου.

Ο κ. Μάτσας κέρδισε το δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του για τρεις ώρες, τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ θα είναι μαζί τους και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο

Κέρδισε η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της Μίνωα Μάτσα.

Σύμφωνα με την προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου ο Μίνως Μάτσας θα πρέπει εντός τριών ημερών να αποχωρήσει από το σπίτι τους, παραχωρώντας τη χρήση του στη Ολγα Κεφαλογιάννη και στα παιδιά τους.

mits7471

Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό πως οι γονείς θα ασκούν συνεπιμέλεια των δίδυμων παιδιών τους. Ο πατέρας θα έχει δικαίωμα επικοινωνίας τρεις ώρες, τρεις φορές εβδομάδα και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.

Από κοινού οι γονείς θα αποφασίζουν για θέματα ανατροφής ενώ η μητέρα θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για τον τόπο κατοικίας των παιδιών.

Το πρωην ζευγάρι είχε «ανταλλάξει» αντίθετες αιτήσεις για έκδοση προσωρινής διαταγής που θα ρύθμιζε το ζήτημα της επιμέλειας των παιδιών τους.

Συγκεκριμένα η κ. Κεφαλογιάννη με την αίτησή της φέρεται να ζητούσε την αποκλειστική επιμέλεια των διδύμων ανηλίκων παιδιών της τα οποία είχε αποκτήσει με το συνθέτη, όπως επίσης και τη μετοίκησή του από την οικογενειακή εστία. Από τη πλευρά του ο κ. Μάτσας με τη δική του αίτηση φέρεται να ζητούσε τη συνεπιμέλεια των παιδιών αλλά και τη μετοίκηση της Όλγας Κεφαλογιάννη από το σπίτι που διέμεναν ως οικογένεια υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι εκείνος είχε ήδη προπληρώσει τα ενοίκια του ακινήτου για ένα έτος.

Ωστόσο με προσωρινή διαταγή του Προέδρου Πρωτοδικών Αθηνών ο Μίνως Μάτσας διατάσσεται να αποχωρήσει εντός τριών ημερών από την κοινή τους κατοικία στο Νέο Ψυχικό. Ο δικαστής παραχωρεί την χρήση της συζυγικής κατοικίας αποκλειστικά στην Όλγα Κεφαλογιάννη. Μαζί με την Όλγα Κεφαλογιάννη θα διαμένουν και τα δύο παιδιά τους.

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες με την απόφαση κρίθηκε πως το εν διαστάσει ζευγάρι θα αποφασίζει από κοινού για τα θέματα ανατροφής των παιδιών τους, ενώ η μητέρα θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για τον τόπο κατοικίας των ανηλίκων.

kefalogianni-1
matsas__3_

Ολγα Κεφαλογιάννη: «Σεβαστείτε την ιδιωτικότητα και την οικογένειά μου»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο εν διαστάσει σύζυγός της είχαν βρεθεί στα δικαστήρια και την Παρασκευή. Τότε ο Μίνως Μάτσας δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους. Από την πλευρά της, η υπουργός Τουρισμού, φανερά φορτισμένη είχε πει:

«Σας παρακαλώ! Ακούστε, εγώ είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου, σας παρακαλώ πολύ. Σας παρακαλώ πολύ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα και την οικογένειά μου, έχω δύο παιδιά τριών ετών και είμαι εδώ μόνο γι’ αυτά».

Η Ολγα Κεφαλογιάννη πριν από λίγες είχε βγάλει μια ανακοίνωση σχετικά με τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή ζητώντας να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα των παιδιών και η οικογενειακής της ζωή.

«Εάν υπάρξουν πράγματι συκοφαντικές αναφορές για το πρόσωπό μου, όπως αυτές που διαδίδονται ανωνύμως και ανευθύνως, θα προσφύγω άμεσα στη δικαιοσύνη. Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης και όχι στα μέσα ενημέρωσης. Ως μητέρα, απευθύνω για μια ακόμη φορά έκκληση για σεβασμό, όχι εκμετάλλευση. Τα παιδιά μου πρέπει να προστατευθούν από την οδύνη και τη βαρβαρότητα μιας ανεξέλεγκτης δημοσιότητας» ανέφερε στην ανακοίνωση της η Όλγας Κεφαλογιάννη.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη με δήλωσή της είχε αναφερθεί στην κρίση στον γάμο της.

Αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα», ανέφερε στη δήλωσή της η Ολγα Κεφαλογιάννη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ