22.7 C
Rhodes
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Σ.Παπαδάκη: «Δεν ξέρω πού βρίσκονται τα παιδιά μου – Τι είμαι εγώ, δοχείο μήτρας γεννήσεων παιδιών για τον πατέρα τους»

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Η Σύλβια Παπαδάκη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ίδια και τον Ολλανδό πρώην σύζυγό της. 

Το μοντέλο είχε συλληφθεί στα τέλη Σεπτέμβρη κατόπιν παραβίασης δικαστικής απόφασης που αφορούσε στην επιμέλεια των παιδιών της. Η ίδια φέρεται να είχε πάρει τα δύο ανήλικα παιδιά από τη νόμιμη επιμέλεια του πατέρα τους, και να ζούσε μαζί τους σε διαμέρισμα Airbnb στην Αθήνα.

Η Σύλβια Παπαδάκη κατέθεσε στη συνέχεια μήνυση κατά του πρώην συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία, με τους δικαστές να εκδίδουν προσωρινή διαταγή για τον Ολλανδό πρώην σύντροφό της, να μην την πλησιάζει σε απόσταση 100 μέτρων, μέχρι την εκδίκαση των καταγγελίας για ενδοοικογενειακή βία.

«Από τον περασμένο Μάρτιο έχω εγκαταστήσει panic button, οπότε και συνέβη το κακοποιητικό συμβάν με θύματα εμένα και τη μητέρα μου, όταν ήρθε να πάρει τα παιδιά με βίαιο τρόπο. Έχει υποβληθεί μήνυση αρκετές φορές», είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Σύλβια Παπαδάκη στο Star στις αρχές του Οκτώβρη, θέλοντας να ξεκαθαρίσει το παρασκήνιο της σύλληψής της.

Σύλβια Παπαδάκη: Όσα ανέφερε η πρώην playmate για τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της

«Πήρε τα παιδιά στο εξωτερικό πριν από μια βδομάδα περίπου και τώρα δεν ξέρω πού βρίσκονται. Και ρωτάω, πώς θα τα δω, όταν σε αυτή την τρυφερή ηλικία με αναζητούν; Τι είμαι εγώ; Δοχείο μήτρας γεννήσεων παιδιών για τον πατέρα τους, όπως ο ίδιος με είχε χαρακτηρίσει πολλές φορές στο παρελθόν; Ουδείς σκέφτηκε εμένα και τα παιδιά;», σημείωσε αρχικά το μοντέλο και πρώην playmate στην εκπομπή.

«Με κατηγόρησαν καταχρηστικά και είμαι κατηγορούμενη για αρπαγή των παιδιών μου. Αν είναι δυνατόν μια μάνα να απαγάγει τα παιδιά της και να της στερούν την επαφή.

Τα παιδιά μου τα έκρυψα για να τα προστατεύσω από τον πατέρα τους και αυτό θα αποδειχτεί σύντομα, όταν θα τελεσιδικήσουν οριστικά και αμετάκλητα οι δικαστικές αποφάσεις. Παρά τη μέχρι σήμερα δικαστική πλάνη, πιστεύω ακράδαντα στην ανώτερη και ανώτατη ελληνική Δικαιοσύνη», πρόσθεσε η ίδια.

 

 

pronews

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ