26.6 C
Rhodes
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

Πώς ο Γουίλιαμ κράτησε την Κέιτ στη βασιλική οικογένεια: Η πολύ έξυπνη κίνηση που δεν της άφησε περιθώρια

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Μπορεί να ήταν είναι παντρεμένοι για περισσότερα από 12 χρόνια – αλλά η πορεία της σχέσης του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον δεν ήταν πάντα ομαλή. Οι δυο τους γνωρίστηκαν ως φοιτητές στο πανεπιστήμιο St Andrews στη Σκωτία και έγιναν ζευγάρι ενώ σπούδαζαν. Αρκετά χρόνια μετά την αποφοίτησή τους, συγκλόνισαν τον κόσμο όταν αποκαλύφθηκε ότι είχαν χωρίσει.

O χωρισμός τους δεν κράτησε πολύ, ωστόσο πέρασαν περισσότερα από τρία χρόνια πριν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κάνει πρόταση γάμου στην Κέιτ.

Πολλοί αναρωτήθηκαν τι εμπόδιζε τον διάδοχο του θρόνου να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του – και ο ίδιος αποκάλυψε τον λόγο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσαν για τον αρραβώνα τους το 2010.

Η έξυπνη κίνηση του Γουίλιαμ που δεν άφησε στην Κέιτ περιθώρια

Ερωτηθείς από τον Τομ Μπράντμπι εάν άργησαν να αρραβωνιαστούν επειδή ο Γουίλιαμ ήθελε να δώσει στη μελλοντική σύζυγό του μια γεύση από το τι σημαίνει βασιλική ζωή για να έχει την την ευκαιρία να “αποχωρήσει” αν δεν της άρεσε.

“Ήθελα να βεβαιωθώ ότι θα έχει την ευκαιρία να δει πώς είναι η ζωή στην οικογένειά μου. Αυτός είναι ο λόγος που εγώ περίμενα τόσο καιρό, ήθελα να της δώσω την ευκαιρία να δει πώς είναι η πραγματικότητα και να φύγει αν ένιωθε την ανάγκη”.

 

 

Στη συνέντευξη, μίλησαν επίσης για τον χωρισμό τους και ο Γουίλιαμ ανέφερε: “Έτσι βρήκαμε τον εαυτό μας”.

Ενώ η Κέιτ πρόσθεσε: “Νομίζω ότι εκείνη την εποχή δεν ήμουν πολύ χαρούμενη γι’ αυτό, αλλά στην πραγματικότητα με έκανε πιο δυνατό άνθρωπο. Ανακαλύπτεις πράγματα για τον εαυτό σου που ίσως δεν είχες συνειδητοποιήσει”.

Αρκετούς μήνες μετά τη συνέντευξη, οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μια τεράστια τελετή στο Αβαείο του Γουέστμινστερ και τα επόμενα χρόνια απέκτησαν τα τρία παιδιά τους πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις.

kate middleton
thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ