24.3 C
Rhodes
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Πιο κοντά στον πατέρα-φυγά που κρύβεται σε δάσος της Ν. Ζηλανδίας – Σε σοκ η μητέρα: Δεν ξέρω με τι μοιάζουν τα πρόσωπά τους

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Ένα τεράστιο γιατί βρίσκεται στα χείλη όλων στη Νέα Ζηλανδία και κυρίως, αυτή είναι η κραυγή αγωνίας της μητέρας των τριών παιδιών που έχουν απαχθεί από έναν πατέρα-φυγά, και από τον Δεκέμβριο του 2021 έχουν χαθεί μέσα στο πιο παρθένο και απομακρυσμένο δάσος της καταπράσινης χώρας τους.

Οι ελπίδες για τον εντοπισμό του Τομ Φίλιπς και των τριών μικρών παιδιών του, Τζέιντα, 11 ετών σήμερα, Μάβερικ, 9 ετών σήμερα, και Έμπερ, 8 ετών σήμερα, αναπτερώθηκαν για πρώτη φορά όταν δύο έφηβοι που είχαν πάει για κυνήγι αγριογούρουνων στην απομακρυσμένη περιοχή Μαραπόκα τους εντόπισαν την ώρα που έβγαζαν φωτογραφίες και βίντεο με τα κινητά τους.

-“Ξέρει κανείς άλλος ότι είστε εδώ;” -“Όχι, μόνο εσείς”

Ο σύντομος διάλογος του μεγαλύτερου παιδιού με έναν από τους εφήβους, έναν 16χρονο, ερμηνεύεται από τη μητέρα της ως ένα σινιάλο.

“Το ξέρετε ότι είστε μέσα σε ιδιωτική περιουσία;” τους φώναξε ο 16χρονος. Και πήρε την απάντηση: “Μπαααα;” Ο 16χρονος συνέχισε: “Ξέρει κανείς άλλος ότι είστε εδώ;” Αλλά η απάντηση ήταν: “Όχι, μόνο εσείς”. Μια φράση που, τουλάχιστον η μητέρα, εκλαμβάνει ως ένα κρυφό μήνυμα, μια έκκληση σε βοήθεια.

Μετά τη δημοσιοποίηση του πολύτιμου βίντεο των έφηβων κυνηγών που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με την εξαφανισμένη οικογένεια, ο Μπάρι Ράις, ένας πρώην ιχνηλάτης της Ειδικής Αεροπορικής Υπηρεσίας της Νέας Ζηλανδίας (NZSAS), υποστηρίζει ότι ομάδες από επίλεκτους στρατιώτες θα μπορούσε να βρει τον φυγά πατέρα και τα τρία παιδιά του μέσα σε δύο εβδομάδες.

Ο Τομ Φίλιπς και τα τρία παιδιά αγνοούνται από τον Δεκέμβριο του 2021 και πιστεύεται ότι ζούσαν από ό,τι μπορούσαν να βρουν σε αγροκτήματα αλλά και στο δάσος: φρούτα και καρπούς.

 

Είχε μανία ελέγχου και διαφωνούσαν επειδή δεν την άφηνε να πηγαίνει πουθενά μόνη της

Μιλώντας για τη σχέση τους, η Κατ (σ.σ. δεν έχει δοθεί το πλήρες όνομά της στη δημοσιότητα) περιγράφει ότι ο σύζυγός της είχε μανία ελέγχου. Η ίδια έχει άλλα δύο παιδιά από προηγούμενη σχέση της και ο Τομ Φίλιπς ήταν ο δεύτερος άνδρας με τον οποίο έκανε οικογένεια.

Η μητέρα των τριών εξαφανισμένων παιδιών υποστηρίζει ότι δεν του άρεσε να πηγαίνει εκείνη πουθενά ή να κάνει οτιδήποτε μόνη της. Μια μεγάλη διαφωνία τους ήταν ότι εκείνος δεν ήθελε να βάλουν τα παιδιά σε φύλαξη μετά το σχολείο.

 

Τρία χρόνια μετά τον τελευταίο μεγάλο καυγά που κατέληξε στην εξαφάνισή των τεσσάρων, η Κατ λέει: “Θέλω μόνο τα μωρά μου στο σπίτι. Έχω ακόμα μερικά από τα ρούχα τους και τα χριστουγεννιάτικα δώρα από τη χρονιά που εξαφανίστηκαν. Δεν ξέρω καν πώς μοιάζουν τώρα τα πρόσωπά τους”.

 

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ