Ο Γιώργος Κωνσταντίνου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας Παραπολιτικά έθιξε το θέμα του θανάτου, της τηλεόρασης και της συμμετοχής του στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο» σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Γιώργος Κωνσταντίνου: Είδα µπροστά µου χιλιάδες πτώµατα

«Γενικά δεν τον φοβάµαι τον θάνατο. Εγώ µεγάλωσα µέσα στον θάνατο. Μέσα στην Κατοχή, µέσα στον Εµφύλιο, είδα µπροστά µου χιλιάδες πτώµατα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

1-giorgos-konstantinou-hthopoios-synenteyxh-secret-parapolitika-1

Θα παίξω στο «Έχω παιδιά» του Mega

Σχετικά με τα τηλεοπτικά του σχέδια, ο ηθοποιός απάντησε: «Τηλεόραση κάνω τώρα. Θα παίξω στο «Έχω παιδιά», που θα προβληθεί στο MEGA. Μέχρι στιγµής, µου έχουν πει για οκτώ επεισόδια. Ήδη έχω γυρίσει τρία και είµαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, γιατί ξέρεις τι γίνεται; Επειδή µπορεί να µην κολλάω στα δράµατα και στα τραγικά, µε φωνάζουν για guest», αποκάλυψε στη συνέχεια.

«Έχω παίξει στους “Πανθέους”, έκανα µια παρουσία που έγραψαν ότι η ερµηνεία µου ήταν για Όσκαρ. Έπαιξα στο πρώτο επεισόδιο, αλλά µετά πεθαίνει ο ήρωας αυτός. Είχα πει πλέον ότι δεν θα ξανακάνω guest», συμπλήρωσε στη συνέντευξη ο Γιώργος Κωνσταντίνου στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας Παραπολιτικά

Για τη διάσημη σκηνή µε το προφιτερόλ στην ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο», ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν γυρίστηκε με τη µία.

Στη σκηνή με το προφιτερόλ αυτοσχεδίασα

«Νοµίζω ότι έγινε µε τη µία, γιατί το είχαµε παίξει στο θέατρο έναν χειµώνα ολόκληρο. Το ήξερα απ’ έξω και ανακατωτά. Το θέµα ήταν ότι η συγκεκριµένη σκηνή ήταν 80% δική µου. Εγώ την αυτοσχεδίασα, µε πολύ ωραίο και έξυπνο κείµενο του Σακελλαρίου, αλλά ήταν πέντε ατάκες. Ο αυτοσχεδιασµός ήταν δικός µου. Μετά το προφιτερόλ, µε έκαναν πρωταγωνιστή. Πήγα σε θέατρο και µε έβαλαν στην ταµπέλα ως πρωταγωνιστή. Ενώ όταν έκανα το προφιτερόλ, πριν στον θίασο ήµουν έβδοµος», απάντησε o Γιώργος Κωνσταντίνου.

Tέλος, ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποκάλυψε πως αγαπημένη του παρτενέρ στο σινεμά ήταν και είναι η Μάρω Κοντού.

1-giorgos-konstantinou-maro-kontou