26.6 C
Rhodes
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Νέο Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε 22χρονος ποδοσφαιριστής – Η ανακοίνωση της ομάδας του

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Πέθανε σε ηλικία 20 ετών ο ποδοσφαιριστής του Πανσιφναϊκού, Θανάσης Γεωργούλης βυθίζοντας στο πένθος τόσο νησί της Σίφνου, όσο και στον σύλλογο που αγωνίστηκε.

Ο παίκτης όπως αναφέρει το sportcyclades.gr, πέθανε μετά από μία δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Ο ίδιος πάλεψε με τη νόσο για δύο χρόνια, όμως η μάχη ήταν άνιση.

462694956 1033594038464936 6645379909955453489 n

«Καλό Παράδεισο μικρέ……και μάθε τους λίγη μπάλα εκεί ψηλά!» αναφέρει μεταξύ άλλων στην συλλυπητήρια ανακοίνωσή του Πανσιφναϊκός για τον άτυχο ποδοσφαιριστή, ενώ αναβάλλει όλα τα προγραμματισμένα παιχνίδια του, ως ένδειξη πένθους.

Η ανακοίνωση του Πανσιφναϊκού για τον θάνατο του Θανάση Γεωργούλη
Η σημερινή μέρα έφερε μια άσχημη είδηση για την Σίφνο και για την ομάδα μας. Ένα από τα αγαπημένα και ταλαντούχα παιδιά ,που ήταν στην ομάδα από πολύ μικρή ηλικία, έφυγε από την ζωή, σκορπίζοντας την θλίψη σε όλους μας. Όλα το Δ.Σ, οι προπονητές,οι αθλητές του Συλλόγου εκφράζουμε τα Ειλικρινή μας Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση μας.

Σε ένδειξη πένθους οι αγώνες των τμημάτων μας ,σε Τήνο(ανδρικό) και στην Σίφνο(Κ14 & Κ12) αυτό το Σαββ/κο ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ. Καλό Παράδεισο μικρέ……και μάθε τους λίγη μπάλα εκεί ψηλά! Στη συνέχεια και ο ΠΑΣ Τήνου ομάδα με την οποία θα αγωνίζονταν ο Πανσιφναικός αύριο Σάββατο στην Α’ Κατηγορία Κυκλάδων, πραγματοποίησε ανάρτηση με συλλυπητήρια κι ενημέρωσε τους δικούς του φιλάθλους, ότι ο προγραμματισμένος αγώνας αναβάλλεται.

Πηγή: cycladeslive.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ