23.2 C
Rhodes
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις και Απαγόρευση Στάθμευσης στην Πλατεία Δημαρχείου για το Διεθνές Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Πολυφωνίας

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Από την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 08:00 το πρωί έως τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου την ίδια ώρα, θα ισχύσουν ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πλατεία Δημαρχείου (Πλατεία Ελευθερίας) της Ρόδου. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των αρμόδιων αρχών, η κυκλοφορία και η στάθμευση οχημάτων θα απαγορεύεται σε συγκεκριμένα τμήματα της πλατείας, λόγω της υπαίθριας μουσικής παρέλασης και των μουσικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Πολυφωνίας.

Η απαγόρευση αφορά την πρόσβαση και τη στάθμευση παντός οχήματος μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο. Για τη διευκόλυνση των πολιτών, η κυκλοφορία θα εκτρέπεται από παρακείμενες οδούς, ακολουθώντας τη σήμανση που θα τοποθετηθεί ειδικά για το σκοπό αυτό.

Οι αρχές συνιστούν στους οδηγούς να δείξουν κατανόηση και να ακολουθήσουν τις οδηγίες, καθώς τα μουσικά δρώμενα αναμένεται να προσελκύσουν πλήθος κόσμου και να συμβάλουν στον εορτασμό της πολυφωνικής μουσικής κληρονομιάς της Ευρώπης.

Η συμμετοχή σε αυτές τις εκδηλώσεις αναμένεται να είναι εντυπωσιακή, ενώ ο περιορισμός της κυκλοφορίας αποσκοπεί στην ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ