23.2 C
Rhodes
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Στη δημοσιότητα ένα από τα γράμματα που έστελνε η εμμονική θαυμάστρια του Πλούταρχου

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει καταθέσει ήδη μήνυση εναντίον της

Χθες έγινε γνωστό ότι ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος κατέθεσε μήνυση εναντίον μίας εμμονικής θαυμάστριάς του, η οποία τον παρενοχλούσε έξω από το σπίτι του για αρκετά χρόνια.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε σήμερα και η εκπομπή «Buongiorno» δημοσίευσε ένα από τα πολλά χειρόγραφα σημειώματα που φαίνεται να είχε αφήσει η εμμονική θαυμάστρια έξω από το σπίτι του καλλιτέχνη.

Όπως αναφέρει το σημείωμα: «Γιάννη μου, αγάπη μου, σε αγαπάω πάρα πάρα πολύ. Σε φιλώ πάρα πάρα πολύ. Είναι ένα πακετάκι έξω από την πόρτα. Πάρ’ το».

Δείτε το γράμμα

img 0211

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, η 47χρονη γυναίκα συνήθιζε να κάθεται για πολλές ώρες έξω από την κατοικία του τραγουδιστή, αφήνοντάς του σημειώματα με ερωτικό περιεχόμενο, όπως και διάφορα δώρα. Σε μία περίπτωση, έφτασε στο σημείο να χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού του σε προσπάθειά της να τον συναντήσει από κοντά.

Συγγνώμη ζητά η εμμονική θαυμάστρια του Γιάννη Πλούταρχου – “Παρασύρθηκα, δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό”

“Καθόμουν τόσες ώρες έξω από το σπίτι του σαν βόλτα και με την ελπίδα πως θα τον συναντήσω. ‘Ημουν συναισθηματικά, λίγη, ευάλωτη” υποστήριξε.

“Συγγνώμη” από τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένειά του, ζητά η 47χρονη θαυμάστριά του, την οποία μήνυσε για συστηματική παρενόχληση από το 2019. Αύριο Τετάρτη (8/10) μάλιστα εκδικάζεται η μήνυση που έχει καταθέσει.

Η 47χρονη θαυμάστρια μίλησε στον Alpha και ζήτησε συγγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο: “Θέλω να ζητήσω μία μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη από τον ίδιο και την οικογένειά του. Απλά παρασύρθηκα, δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό ή να ενοχλήσω“.

Από τη στιγμή που μου το γνωστοποίησε, κατάλαβα πως προκάλεσα αναστάτωση τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένειά του” συνέχισε η θαυμάστρια για το συμβάν με τον Γιάννη Πλουτάρχο, για να προσθέσει σχετικά με τα ερωτικά γράμματα: “Υπήρχαν κάποια προσωπικά πράγματα, αλλά δεν ήξεραν ότι τον έθιξαν. Ήταν, απλώς, έκφραση δικών μου πραγμάτων, δεν ήξερα πως κάποιος μπορεί να προσβληθεί τόσο πολύ από αυτά“.

Καθόμουν τόσες ώρες έξω από το σπίτι του σαν βόλτα και με την ελπίδα πως θα τον συναντήσω. ‘Ημουν συναισθηματικά, λίγη, ευάλωτη και βλέποντας στη σκηνή με όλη αυτή τη διασημότητα, όλο αυτό με παρέσυρε.

Πίστευα, αφελώς, πως θα μπορούσα να είχα μία συναισθηματική σύνδεση μαζί του. Εάν τον έβλεπα από κοντά και μου μίλαγε, θα του μίλαγα” απάντησε η 47χρονη, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έπεσε ποτέ μπροστά στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή, για να τον συναντήσει.

Θα του έλεγα μία συγγνώμη για την ταλαιπωρία, για την αναστάτωση, για την ενόχληση που ενδεχομένως του δημιούργησα” κατέληξε η θαυμάστρια.

Δείτε το βίντεο:

 

Γιάννης Πλούταρχος: Αυτή είναι η εντυπωσιακή ξανθιά 47χρονη εμμονική θαυμάστρια του – Τpομαγμένη έξω από τα δικαστήρια

Λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου, η 47χρονη εμμονική θαυμάστρια του Γιάννη Πλούταρχου κατέφτασε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετά τη μήνυση του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Η 47χρονη stalker πήγαινε έξω από το σπίτι του Γιάννη Πλούταρχου στα νότια προάστια και του άφηνε ερωτικά ραβασάκια με καραμελίτσες. «Θέλω να κάνουμε έρωτα» του έγραφε ενώ άφηνε στο σημείο και πειστήρια με γενετικά υλικά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, η γυναίκα ήταν ευγενική αλλά συνάμα τρομαγμένη και ξεκαθάρισε εξ’ αρχής στους δημοσιογράφους ότι δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση.

1 176

thaumastria 2

thaumastria 2 1

Δικηγόρος 47χρονης: «Νιώθει ταπεινωμένη»

Η συνήγορος της κατηγορουμένης, κα Πωλίνα Βέλτση έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, επισημαίνοντας πως η πελάτισσά της νιώθει ταπεινωμένη ενώ σημείωσε ότι και ο Σεφέρης που περιέγραφε γλαφυρά τον πόθο του για τις γυναίκες, δεν κατηγορήθηκε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ