24.9 C
Rhodes
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

«Ράκος» ο Χρήστος Μάστορας: Έμαθε τη τελευταία εξέλιξη με τη Μαρινέλλα και δεν αντέχει αuτό που συμβαίνει

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Χρήστος Μάστορας

Ο Χρήστος Μάστορας βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εξαιτίας της αποπομπής του από τη συναυλία του Ηρωδείου, αλλά και με την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής επιρρίπτει ευθύνη στα media, αφού όπως υπογραμμίζει άτομο από το κοντινό του περιβάλλον «κάποιοι έφτασαν στο σημείο να κατηγορήσουν ακόμη και τον ίδιο για το στρες στο οποίο βρέθηκε η Μαρινέλλα».

Η πίεση των δημοσιογράφων στον Χρήστο Μάστορα

Σύμφωνα με το ίδιο άτομο, «ο ίδιος αισθάνεται πολύ πιεσμένος από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων συνεχώς, αφού τον “κυνηγούν” για μια δήλωσή του όπου κι αν βρεθεί -όπως συνέβη πρόσφατα στο αεροδρόμιο- και η περιρρέουσα κατάσταση δεν τον ευνοεί. Είναι σαν να τον κατηγορούν για κάτι…».

 

«Οι προσευχές μας είναι με την Μαρινέλλα»: Καταβεβλημένος στην κάμερα ο Χρήστος Μάστορας – Η 1η δημόσια εμφάνιση

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος συνάντησαν οι δημοσιογράφοι τον Χρήστο Μάστορα. Ο γνωστός τραγουδιστής, αγέλαστος και καταβεβλημένος, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τη Μαρινέλλα μετά το συμβάν το Ηρώδειο και το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής η ερμηνεύτρια.

«Αυτή την στιγμή οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι για την κυρία Μαρινέλλα. Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε», είπε ο Χρήστος Μάστορας.

Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την απόφαση της ερμηνεύτριας να τον βγάλει εκτός της προγραμματισμένης τους συναυλίας: «Δεν έχω να πω κάτι. Νομίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε την κατάσταση και να μην κάνουμε κουτσομπολιό αυτή τη φορά», είπε ο Χρήστος Μάστορας.

 

Να θυμίσουμε πως ο Χρήστος Μάστορας ήταν να εμφανιστεί στην ίδια συναυλία, ωστόσο λίγες ώρες νωρίτερα η ερμηνεύτρια έθεσε εκτός τον τραγουδιστή ο οποίος δεν εμφανίστηκε ποτέ στην δεύτερη πρόβα επικαλούμενος θέμα υγείας.

Μαρινέλλα – Μάστορας: Τι έγινε το βράδυ πριν την απομάκρυνση, τα λάθη, οι στίχοι που ξεχνούσε και το sms τελευταία στιγμή

Ο Χρήστος Μάστορας απομακρύνθηκε από τη συναυλία που θα κάνει η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο, με τα σενάρια για το παρασκήνιο που οδήγησε σε αυτή την απόφαση την ερμηνεύτρια να είναι πολλά.

Όπως έγινε γνωστό, ο τραγουδιστής δεν εμφανίστηκε στη γενική πρόβα και επικαλέστηκε θέμα υγείας, ενώ δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι η Μαρινέλλα δυσανασχέτισε με τη στάση του.

Ο λόγος που δυσανασχέτησε η Μαρινέλλα με τον Χρήστο Μάστορα

Όπως αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη, είχε προηγηθεί της γενικής πρόβας του Ηρωδείου, μία πρόβα που συνέβησαν πολλά τεχνικά λάθη και πρόσθεσε ότι «είχε σαστίσει η Μαρινέλλα με το γεγονός ότι ο Χρήστος έκανε λάθη, ξεχνώντας στίχους, τη στιγμή που εκείνη, όπως μου είπαν οι συνεργάτες της, ερμηνεύει τα ίδια τραγούδια εδώ και πολλές δεκαετίες, επιμένει να κάνει πρόβες. Αυτή η εικόνα, σύμφωνα με τη Μαρινέλλα, ήταν μία εικόνα που χρειαζόταν πολλές πρόβες για να βελτιωθεί. Της υποσχέθηκε ο Χρήστος Μάστορας ότι την επόμενη ημέρα θα ήταν όλα καλύτερα, ίσως επειδή ο ίδιος δεν ήταν πολύ καλά. Την επόμενη ημέρα ο Χρήστος Μάστορας δεν εμφανίστηκε στην πρόβα και με καθυστέρηση εστάλη ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό του μαέστρου, με το οποίο ενημέρωνε ότι είναι ασθενής».

Το μήνυμα που έστειλε ο Χρήστος Μάστορας στον μαέστρο

Μάλιστα, το «Πρωινό» πρόβαλε και το sms που έστειλε ο τραγουδιστής στον μαέστρο της συναυλίας, αναφέροντας «Δεν είμαι καλά, είμαι άρρωστος, δεν μπορώ να έρθω».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ