24.9 C
Rhodes
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Χαμός με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για την Ιωάννα Τούνη – Τα είπε έξω από τα δόντια – Όλοι τον παραδέχονται

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Γιώργος Λιάγκας κατά Ιωάννας Τούνη: «Μου επιτρέπει, φαντάζομαι, να έχω και εγώ γνώμη στην Ελλάδα»

Το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη περί κιτρινίλας των πάνελ συζητήθηκε το πρωί της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Το Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Βαγγέλη Περρή να τάσσονται κατά της influencer.

Προλογίζοντας το θέμα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε:

«Η κυρία Τούνη δυσαρεστήθηκε με την κριτική που δέχτηκε από μερίδα των τηλεοπτικών εκπομπών και των social media. Λες και μόνο η κυρία Τούνη έχει δικαίωμα να μιλάει ενώ όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουμε δικαίωμα επειδή δεν έχουμε 1 εκατομμύριο followers. Επίσης, να πω και κάτι για όλους όσοι κοκορεύεστε και βγάζετε και λεφτά -και καλά κάνετε- από τους followers. Μπορεί να έχει ενδιαφέρον η ζωή σας και να σας ακολουθεί κόσμος, μπορεί να δίνετε δώρα και αυξάνετε την πελατεία σας στα social media, δεν είναι κολυμβήθρα του Σιλωάμ κοινωνικής καταξίωσης ο αριθμός ακολούθων στα social media.

Ζείτε σε μία κορυφή δική σας με ξύλινα πόδια, δεν είναι ουσιαστική κοινωνική καταξίωση οι εκατομμύρια ακόλουθοι που πιθανόν να έχετε. Δεν λέω για την κυρία Τούνη, αλλά γενικά, δεν κρύβεται τίποτα. Ένας influencer, γιατί ακριβώς -αν δεν έχει κι άλλη μία κοινωνική ή επαγγελματική διάσταση από πίσω- τον θαυμάζουν; Για να καταλάβω… Ο καθαρόαιμος influencer που δίνει δώρα, γιατί ακριβώς είναι άξιος θαυμασμού; Τη γνώμη μου λέω. Μου επιτρέπει, φαντάζομαι, η κυρία Τούνη να έχω κι εγώ γνώμη στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος και την τοποθέτηση των συνεργατών του, επί του θέματος, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε:

«Αν ο κύριος Στηβ που δεν ξέρω πώς τον λένε, διαφωνεί με την τηλεόραση που κάνουμε εμείς, θεωρώντας την κίτρινη, κόκκινη, παλιακή κτλ, η μοντέρνα τηλεόραση και η αισθητική που φέρνει το μοντέρνο, ποια είναι; Οι δικαιωματιστές κύριοι μάχονται στα social γ@@@ να εκφράζεται και να ντύνεται όπως θέλει. Ο μοντέρνος αυτός άνθρωπος είναι να βγαίνει και να κράζει επειδή δεν του αρέσει η αισθητική του ντυσίματός της; Εσείς οι μοντέρνοι άνθρωποι των social θέλετε να διώξετε εμάς τους παλιούς για να βρίζετε με τον δικό σας τρόπο χειρότερα, χωρίς παιδεία, χωρίς μόρφωση, χωρίς γνώση, χωρίς να μιλάτε πάνω από 100 λέξεις ελληνικά; Όχι κύριοι, δεν θέλουμε εσάς! Μείνετε στη γωνίτσα σας. Θέλουμε εμάς, συγγνώμη κιόλας. Αλλά είναι ντροπή».

«Η καταξίωση του τίποτα, αυτό να μάθουν τα παιδιά μας! Ένας τίποτας που αμφιβάλλω αν έχει τελειώσει και το δημοτικό -δεν λέω για τον συγκεκριμένο- θέλει να φέρει το καινούργιο και να κράζει με τον δικό του τρόπο το παλιό. Μίλησα γενικά» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας σε έντονο ύφος.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα παρακάτω:

 

Ξεσπά η Ιωάννα Τούνη: «Εσείς στα πάνελ πληρώνεστε για αυτή την κιτρινίλα;»

Όπως ήταν επόμενο το περιστατικό που συνέβη στην Ιωάννα Τούνη στο Λονδίνο, όπου εργαζόμενοι γνωστής αεροπορικής εταιρείας δεν την άφησαν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη σχολιάστηκε στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Η γνωστή Influencer βλέποντας τα σχόλια που έκαναν για εκείνη ότι δηλαδή η ίδια απαίτησε προτεραιότητα εξαιτίας της φήμης της, δεν δίστασε να ξεσπάσει μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok.

«Εσείς στα πάνελ που ΔΕΝ μπαίνετε ΚΑΝ στον κόπο να δείτε τα βίντεο που σχολιάζετε σαν τις κότες… που ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ, παίρνετε θέση και έχετε και άποψη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΓΝΩΣΗ… πληρώνεστε κιόλας για αυτή την κιτρινίλα; Ή το κάνετε από την σκατοψυχιά σας for free; Απορία έχω» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη νέα της ανάρτηση στο Tik Tok.

«Απάντηση σε όλες τις πρωινές – πανυγυρτζίδικες – εκπομπές, με τους γελοίους που κάθονται στα πάνελ, οι οποίοι σχολίαζαν ότι εμείς απαιτούσαμε προτεραιότητα, γιατί είμαστε διάσημοι ή πλούσιοι… όχι δεν απαιτούσαμε τίποτα τέτοιο. Ανθρώπινα μόνο, σαν να είμαστε ο κανείς και ο πουθενάς, που αυτό είμαστε εκεί πέρα, ο πουθενάς είμαστε, δεν προφασιστήκαμε ούτε ποιος είμαι εγώ, ούτε τίποτα. Ήμασταν στην ώρα μας, έξω από το Gate, είχαμε πληρώσει το εισιτήριο είτε 5 ευρώ είτε 15 είτε 105 ευρώ είτε 1200 ευρώ και έπρεπε να επιβιβαστούμε. Ευχαριστώ πάρα πολύ… Χ@@στε» είπε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ