23.8 C
Rhodes
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Γιάννης Πλούταρχος: Οι πρώτες δηλώσεις της θαυμάστριας που μήνυσε ο τραγουδιστής – «Παρασύρθηκα, δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό»

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Δηλώσεις στην κάμερα του Alpha παραχώρησε η 47χρονη εμμονική θαυμάστρια εναντίον της οποίας κατέθεσε μήνυση ο Γιάννης Πλούταρχος, κατηγορώντας την για παρενόχληση.

Γιάννης Πλούταρχος: Έκανε μήνυση σε θαυμάστρια που τον παρενοχλούσε επί χρόνια – «Ήταν πραγματικά ερωτευμένη» λέει η συνήγορός της

«Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένειά του. Απλώς παρασύρθηκα, δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό, ούτε να ενοχλήσω. Δεν πίστευα ότι έκανα κάτι ποινικά κολάσιμο», είπε αρχικά η 47χρονη και συνέχισε: «Από την στιγμή που ο Γιάννης Πλούταρχος μου γνωστοποίησε με κάποιο τρόπο, ότι προκάλεσα ανησυχία στην οικογένειά του, το κατάλαβα».

Για τα γράμματα με έντονο ερωτικό περιεχόμενο, που άφηνε έξω από το σπίτι του, η γυναίκα δήλωσε: «Έγραφα κάποια προσωπικά πράγματα, αλλά δεν ήξερα ότι τον έθιγαν τόσο πολύ. Ήταν κάποια έκφραση δικών μου πραγμάτων. Δεν ήξερα ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να προσβληθεί τόσο πολύ από αυτά»

Όσο για τις ώρες που η γυναίκα περίμενε έξω από το σπίτι του τραγουδιστή απάντησε: «Το έκανα σαν βόλτα, μήπως τον συναντήσω, δεν έκανα τίποτα περισσότερο. Ήμουν συναισθηματικά λίγο ευάλωτη και βλέποντάς τον πάνω στην σκηνή με όλη αυτή τη διασημότητα κλπ, όλο αυτό με παρέσυρε».

«Πίστευα ότι θα μπορούσα να έχω μια συναισθηματική σύνδεση με τον Γιάννη Πλούταρχο και ήταν αφελώς λάθος μου. Αν τον έβλεπα και μου μίλαγε, θα του μιλούσα».

 

Για το αν έπεφτε πάνω στο αμάξι του, όταν έβγαινε από το υπαίθριο πάρκινγκ του σπιτιού του, η 47χρονη είπε: «Δεν το έκανα, γιατί θα ήταν και επικίνδυνο αυτό».

«Θα του έλεγα μια συγγνώμη για την ταλαιπωρία, την αναστάτωση και την ενόχληση που ενδεχομένως του δημιούργησα», κατέληξε η γυναίκα.

 

 

enikos

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ