23.8 C
Rhodes
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Φρικιαστικό έγκλημα με θύμα κοριτσάκι που πέθανε στα χέρια του συντρόφου της μητέρας της – Το σκότωσε και το έβγαλαν βόλτα με το καρότσι

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Ένα πρωτοφανές έγκλημα είδε το φως της δημοσιότητας στην Βρετανία με ένα κοριτσάκι δύο χρονών να βρίσκει φρικτό θάνατο στα χέρια της μητέρας της και του συντρόφου της.

Βρετανία: Ισόβια φυλάκιση σε δύο 13χρονους για τη δολοφονία 19χρονου με ματσέτα – «Δύσκολο να το πιστέψει κανείς» λέει ο πρωθυπουργός

Πρόκειται για ένα παιδάκι με το όνομα Ιζαμπέλα που σύμφωνα με δικαστήριο πέθανε έπειτα από τη βίαιη κακοποίηση που υπέστη από τον 24χρονο εραστή της μητέρας της. Όπως αναφέρει το κατηγορητήριο ο άνδρας κακοποιούσε βάναυσα το παιδί προκαλώντας του κατάγματα και τραυματισμούς στον μαλακό ιστό στο βασανισμένο κορμάκι του.

Μάλιστα, για να κάνει ακόμη πιο έντονο τον πόνο, μετά την κακοποίηση την έβαζε να κάνει κρύα ντους. Όλα αυτά, σύμφωνα με το δικαστήριο, υπό την ανοχή της 26χρονης μητέρας της, νοσοκόμα σε παιδικούς σταθμούς στο επάγγελμα, που φέρεται να μην έκανε τίποτα για να σταματήσει τον σύντροφό της.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
Η μικρή Ιζαμπέλα

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
Ο φερόμενος ως δράστης

 

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
Η μητέρα της μικρούλας

Η μικρή Ιζαμπέλα φέρεται να πέθανε στις 26 Ιουνίου του 2023, από τα τραύματά της, με την φρίκη να μην σταματά εκεί. Για να μην κινήσουν υποψίες, οι δύο κατηγορούμενοι φέρεται να μετέφεραν το άψυχο σώμα του παιδιού σε καροτσάκι για τουλάχιστον δύο ημέρες. Βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας δείχνει το ζευγάρι να σπρώχνει το καροτσάκι με το νεκρό παιδί ακόμα και σε ένα κατάστημα με ηλεκτρικά. Για να κρύψουν μάλιστα το απεχθές έγκλημά τους είχαν σηκώσει το σκέπαστρο του καροτσιού για να μην φαίνεται το πρόσωπο της άτυχης Ιζαμπέλα.

«Θα προσεύχομαι να μην την βρουν»

Την σορό του μικρού κοριτσιού ανακάλυψε η τοπική αστυνομία στο σπίτι της μητέρας της, έπειτα από καταγγελία φίλης της 26χρονης γυναίκας. Μάλιστα, σύμφωνα με την κατάθεση της φίλης της μητέρας, η 26χρονη την πήρε τηλέφωνο για να της πει ότι το παιδί είχε πεθάνει στον ύπνο του. Όταν η φίλη την προέτρεψε να καλέσει τις αρχές, η μητέρα απάντησε ότι δεν θα έκανε κάτι τέτοιο γιατί το παιδί ήταν γεμάτο με μώλωπες και με μαυρισμένα μάτια και της πρότεινε να τη βοηθήσει να τη θάψουν σε άγνωστό σημείο. «Θα προσεύχομαι να μην την βρουν», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα στη φίλη της.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του ζευγαριού ισχυρίστηκε ότι οι δυο τους ενήργησαν έτσι λόγω της χρήσης ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κάνναβης, ισχυρισμούς που απέρριψε η εισαγγελέας της δίκης.

Σημειώνεται ότι η δίκη αναμένεται να διαρκέσει άλλες οκτώ εβδομάδες.

 

enikos

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ