22.7 C
Rhodes
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

«Κλαίω, δεν είμαι καλά» Δεν άφησαν την Ιωάννα Τούνη να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, έξαλλη η influencer

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Η Ιωάννα Τούνη, μετά το ταξίδι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το γιο τους, Πάρη, στην Καππαδοκία, βρέθηκε αυτή την φορά στο Λονδίνο για διακοπές, μόνο δεν πήγαν και πολύ καλά τα πράγματα.

Όπως αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου μέσα από ένα story στο προφίλ της, δεν άφησαν την ίδια και την κολλητή της Ντόρις να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με το οποίο είχε εξασφαλίσει την επιστροφή της στην Ελλάδα και έτσι έμεινε πίσω, προσπαθώντας να βρει μια λύση για να γυρίσει έγκαιρα στο σπίτι της και στην οικογένειά της.

Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη στο αεροδρόμιο του Λονδίνου

«Ο Στηβ και η Στέλλα πέταξαν για Θεσσαλονίκη, ενώ εγώ και η Ντόρις μείναμε πίσω στο Λονδίνο, καθώς αποφάσισαν να μην μας επιτρέψουν να επιβιβαστούμε στο αεροπλάνο. Είμαι πολύ συγχυσμένη και στεναχωρημένη και ψάχνω πώς θα φτάσω σπίτι. Μόλις ηρεμήσω θα κάνω βίντεο να τα εξηγήσω όλα αναλυτικά», σημείωσε αρχικά.

Και όπως υποσχέθηκε, λίγο αργότερα ανέβασε αναλυτικό βίντεο στο Tik Tok, όπου εξηγούσε τι συνέβη, με δάκρυα στα μάτια. «Κλαίω, δεν είμαι καλά, με συγχωρείτε! Είμαι μέσα στην ένταση, οπότε αν δεν σας αρέσουν αυτά ή το vibe μου, με συγχωρείτε αλλά είμαι πάρα πολύ συγχυσμένη. Μας έκαναν αλλαγή gate. Το νούμερα για να φύγουμε, η πτήση μας για να φύγουμε, ήταν στο 44, ο κόσμος είναι ακόμα εδώ πέρα.

Ήρθαμε όλοι μαζί από την πτήση 50 που ήταν πριν, καθίσαμε εδώ μαζί με την Ντόρις η οποία είναι έγκυος, γιατί όλες οι θέσεις προφανώς καταλήφθηκαν μέσα σε ένα λεπτό από τον κόσμο που ήρθε πάρα πολύ γρήγορα και η Ντόρις έπρεπε κάπου να κάτσει με την κοιλιά της. Μείναμε τελευταίοι περιμένοντας να περάσουμε στην πτήση, γιατί δεν υπάρχει priority, είναι μία οικονομική εταιρεία.

Οπότε περιμέναμε τη σειρά μας, για να επιβιβαστούμε στο τέλος, και ακόμα επιβιβάζονται… Τρέμει το χέρι μου συγγνώμη… Και μου λέει η Ντόρις όταν έμειναν 10 τελευταία άτομα στη γραμμή “πάω τουαλέτα μια στιγμή”, που είναι δίπλα – όσες έχετε υπάρξει εγκυμονούσες καταλαβαίνετε ότι πρέπει να πηγαίνεις τουαλέτα πάρα πολύ συχνά. Δεν ήταν καλά, ήθελε να κάνει εμετό.

Κάνει εμετό, έρχεται σε ένα λεπτό, ο Στηβ παράλληλα με την Κηπουρού σηκώνονται και μπαίνουν στην ουρά να περιμένουν με τους υπόλοιπους και με το που μένουμε τελευταίες εγώ και η Ντόρις, κάνω δύο βήματα, με κοιτάει η κυρία, κλείνει την κορδέλα και μου λέει “συγγνώμη κυρία, η πύλη μόλις έκλεισε”», είπε αρχικά και συνέχισε εξηγώντας πως ανέφερε στην εργαζόμενη του αεροδρομίου που ήταν μπροστά της όλη την ώρα, αλλά εκείνη δεν τους άφησε να μπουν.

«Μαλώσαμε, ζητήσαμε τον μάνατζερ, άρχισα να κλαίω… Αλήθεια δεν είμαι καλά, είμαι πάρα πολύ νευριασμένη. Δεν έχω δει πιο απαράδεκτη εταιρεία ποτέ. Δεν με νοιάζει αν με κράξετε, κράξτε όσο θέλετε βασικά. Η αδικία που έχω βιώσει, που έχω μείνει εδώ, που θέλω να πάω στο παιδάκι μου, έχει μείνει η Ντόρις η οποία είναι έγκυος, έχουμε μείνει εμείς οι δύο έξω από την πτήση, ενώ ακόμα επιβιβάζονται… ακόμα και να βρίσω είναι χαμένο σάλιο. Οι τύποι είναι ξεφτίλα! Απίστευτο!», τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

@j.touni

Συγγνώμη που μιλάω έντονα και γρήγορα, αλλά κλαιω και εχω φουλ ενταση και νιωθω πολύ αδικημένη…Η καταχρηση εξουσίας ειναι αυτό που με νευριαζει πιο πολύ απο την ταλαιπωρία και τα χρηματα που θα ξοδέψω για να φτάσω καποια στιγμή σπιτι μου… δεν ξερω πως να σου περιγραψω καλυτερα το όλο σκηνικό… μολις ηρεμησω θα προσπαθήσω να σου κάνω βίντεο ξανα σε οτι απορία ή διευκρίνηση θέλεις σχετικα… γραψε μου τι θα εκανες στην θεση μου και αν μπορω να κινηθώ νομικά κάπως🙏🏼@Ryanair … #worstairline#ryanair

♬ original sound – Ioanna Touni

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ