24.9 C
Rhodes
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Το συγκινητικά λόγια της Άντζελας Γκερέκου για τον Μίμη Πλέσσα: «Σταμάτησαν του ρολογιού οι δείκτες» – Οι φωτογραφίες με τον Βοσκόπουλο

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Έφυγε από τη ζωή ο Μίμης Πλέσσας, μια εβδομάδα πριν συμπληρώσει τα 100 του χρόνια. Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης πέρασε στην αιωνιότητα και είδηση βύθισε στη θλίψη ολόκληρη την Ελλάδα.

Τα social media έχουν γεμίσει με αναρτήσεις για τον Μίμη Πλέσσα και ανάμεσα σε αυτούς που ήθελαν να τον αποχαιρετήσουν ήταν η Άντζελα Γκερέκου, η οποία είχε στενή σχέση μαζί του, αλλά και με την οικογένειά του.

Η Άντζελα Γκερέκου κοινοποίησε κάποιες φωτογραφίες του Μίμη Πλέσσα και του Τόλη Βοσκόπουλου και έγραψε ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

«Πριν λίγες ώρες ..σταμάτησαν του ρολογιού οι δείκτες…για τον Μίμη μας…O φίλος μας η οικογένεια μας….ο σπουδαίος συνθέτης μας Μίμης Πλέσσας – Στις 12 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 100ά του γενέθλια!!!

Οι σχέσεις αγάπης και πραγματικής φιλίας με τον Τόλη μας….πέρα από τα μαγικά τραγούδια σας…έγιναν πολύτιμοι δεσμοί με τις οικογένειες μας. Πέρα από τα μουσικά σου σπάνια δώρα που έδωσες σε όλους απλόχερα θα θυμάμαι πάντα την απαράμιλλη ευγένεια σου το ήθος την γλυκύτητα σου… Σπάνια χαρίσματα.

Η σκέψη μας δίπλα στην λατρεμένη σου Λουκίλα κ στην κόρη σου αυτές τις δύσκολες ώρες του αποχωρισμού. Τίποτα όμως δεν τελειώνει εδώ.. Το ταξίδι συνεχίζεται…Καλό κ Ευλογημένο ταξίδι στο φως αγαπημένε μας Μιμή!!! αθάνατος….», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου.

Δείτε τις φωτογραφίες της ανάρτησης:

1 90

2 6

3 5

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ