26.3 C
Rhodes
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Αντ. Γιαννικουρής: «Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε, για να πάει ο τόπος μπροστά»

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Αντ. Γιαννικουρής: «Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε, για να πάει ο τόπος μπροστά»

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο ΤΕΕ Δωδεκανήσου πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) κ. Αντώνης Γιαννικουρής, συνοδευόμενος απότο μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΣΑΔΑΣ- ΠΕΑ(Πανελλήνιος Σύλλογος Αρχιτεκτόνων) κα Τσαμπίκα Χατζάκη, προκειμένου να συγχαρεί την κα Μαρία Παπανδρέου για την εκλογή της, στην θέση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής και την ανάληψη των νέων της καθηκόντων.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου μια ώρα όπου συζητήθηκαν οι πρώτες σκέψεις σχετικά με τον προγραμματισμό δράσεων, την ανάληψη πρωτοβουλιών αλλά και την αντιμετώπιση των επίκαιρων θεμάτων που αφορούν στον δημόσιο διάλογο.

 

Μετά το πέρας της συνάντησης ακολούθησαν οι παρακάτω δηλώσεις:

 

Αντώνης Γιαννικουρής: …«Ως πρ. πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου αλλά και ως Γενικός Γραμματέας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας,θα είμαι δίπλα στην νέα διοίκηση του φορέα μας, όπως άλλωστε έκανα πάντα. Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια είναι η μεγάλη παρακαταθήκη, για να πάμε προς το μέλλον με προοπτική για τα νησιά μας. Η κα Παπανδρέου είναι μία επιλογή που ενώνει και το γεγονός ότι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου είναι μέλος της παράταξης μας (ΔΚΜ), μας κάνει υπερήφανους για τις επιλογές μας.

Σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τα νησιά μας πρέπει να είναι κατανοητό σε όλους, ότι όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε για να πάει ο τόπος μπροστά».

Μαρία Παπανδρέου: «Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα, κ. Αντώνη Γιαννικουρή, αποτελεί μεγάλη τιμή για το ΤΕΕ Δωδεκανήσου. Είναι σπουδαίο που ο ίδιος, όχι μόνο ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προέδρους του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, αλλά και ως Δωδεκανήσιος με καθοριστική παρουσία στο κεντρικό ΤΕΕ, βρίσκεται στο πλευρό μας. Η εμπειρία, οι γνώσεις και η προσήλωσή του αποτελούν για εμάς οδηγό σε αυτή την νέα πορεία.

Αντιλαμβανόμαστε την ευθύνη που αναλαμβάνουμε και δεσμευόμαστε να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ανάπτυξη και ευημερία των νησιών μας. Η περίοδος που διανύουμε είναι κρίσιμη, αλλά με τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, των επαγγελματιών, και βεβαίως του ΤΕΕ, θα προχωρήσουμε ενωμένοι και δυνατοί.

Η συνεργασία μας με τον κ. Γιαννικουρή, θα είναι καθοριστική για την επίτευξη των στόχων μας, καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για την πρόοδο της Δωδεκανήσου, αξιοποιώντας τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που έχουμε μπροστά μας».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ