23.2 C
Rhodes
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Υπόθεση playmate: Προσωρινή επιμέλεια των δύο παιδιών στον πατέρα – “Τα έχει παρενοχλήσει”, καταγγέλλει η Σύλβια Παπαδάκη

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Στον πρώην σύζυγο του γνωστού μοντέλου και πρώην εστεμμένης playmate, Σύλβιας Παπαδάκη δόθηκε η επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών τους, με προσωρινή δικαστική απόφαση. Όπως ανέφερε στο Open, ο δικηγόρος του πατέρα, Νίκος Μιχαλόλιας, δεν επιθυμεί ο πελάτης του να έχει δημόσιες εμφανίσεις και πως κύριο μέλημα όλων είναι μόνο η προστασία των δύο ανήλικων παιδιών ηλικίας τριών και τεσσάρων ετών.

Τα ασφαλιστικά μέτρα της συγκεκριμένης υπόθεσης θα εκδικαστούν τον επόμενο μήνα και έως τότε ο πατέρας, ο οποίος διαμένει στο εξωτερικό θα είναι εκείνος που θα έχει την επιμέλεια των παιδιών.

Την ίδια ώρα, στην αντεπίθεση περνάει μέσω του eReportaz η Σύλβια Παπαδάκη, η οποία συνελήφθη για παραβίαση δικαστικής απόφασης που αφορά τη συνεπιμέλεια των δυο παιδιών της ηλικίας, 3 και 4 ετών. Καταγγέλλει μεταξύ άλλων ότι έχει στοιχεία πως ο πατέρας των παιδιών έχει παρενοχλήσει τα ανήλικα τα οποία πάντως δεν ελήφθησαν υπόψη από τις δικαστικές Αρχές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ