21.6 C
Rhodes
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Εύη Βατίδου: Βούρκωσε με το αρνητικό σχόλιο του Μικρούτσικου – «Δεν είναι ξεκάθαρο bullying;»

Περισσότερα άρθρα

spot_img

«Λύγισε» μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες η Εύη Βατίδου σχολιάζοντας τα όσα αρνητικά δήλωσε για την ίδια ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος είπε ότι «ανήκει στη συνομοταξία του τίποτα».

«Υπάρχουν άνθρωποι κατά τη δική του εκτίμηση που είναι το “τίποτα”; Ανήκω σε κάποια συνομοταξία; Είναι κάποια ομάδα; Υπάρχουν άνθρωποι που είναι το τίποτα; Δε μπορεί να σου ζητάνε να πεις κάποια πράγματα, και μετά να σου κάνουν bullying. Δεν είναι ξεκάθαρο bullying; Είναι ή δεν είναι; Και να μας πει τελικά, ποια είναι η συνομοταξία του τίποτα» ανέφερε συναισθηματικά φορτισμένη η Εύη Βατίδου.

Έπειτα, δημοσιογράφος τη ρώτησε αν την πλήγωσε η δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου και απάντησε: «Ρε συ, έχω παιδιά. Δηλαδή, εντάξει. Μια μάνα δε θέλει να ακούνε τα παιδιά της να τη λένε ένα τίποτα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε εμφανιστεί πρόσφατα στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και άσκησε έντονη κριτική στην Εύη Βατίδου, σε δηλώσεις της για τη Δανάη Μπάρκα«Τέτοιες δηλώσεις από τέτοιους ανθρώπους… Υπάρχει μία φράση που θα την πω και θα κλείσω σε αυτή την φράση, δεν θα την αναλύσω… Είναι η συνομοταξία του τίποτα!».

Συγκεκριμένα η Εύη Βατίδου είχε πει: «Η αλήθεια είναι ότι οι παρουσιάστριες δεν είναι και πολύ καλοντυμένες. Για να υποστηρίξεις όλα τα ρούχα θεωρώ ότι πρέπει και να σου πάει, να μπορείς να το κάνεις. Δεν ταιριάζουν όλα σε όλους. Η κυρία Δανάη Μπάρκα δεν μπορεί να πολυντυθεί. Έχει πάρα πολλά κιλά οπότε απευθύνεται σε υπέρβαρο κοινό».

 

newsbomb

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ