22.7 C
Rhodes
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Σάλος με ανάπηρο δημοσιογράφο του BBC: Σύρθηκε μέσα σε αεροπλάνο για να πάει στην τουαλέτα – Του απαγόρευσαν το καροτσάκι

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Σοκάρει η εικόνα του ανάπηρου δημοσιογράφου του BBC, Φρανκ Γκάρντερ, να σέρνεται μέσα σε αεροπλάνο προκειμένου να μπορέσει να φτάσει στην τουαλέτα. Ο λόγος; Η αεροπορική εταιρεία του απαγόρευσε το αναπηρικό αμαξίδιο. Αυτό συνέβη στην πτήση που πήρε από την Βαρσοβία, ταξιδεύοντας με την πολωνική αεροπορική εταιρία LOT.

Έχοντας την ανάγκη να επισκεφτεί την τουαλέτα του αεροσκάφους, ο 62χρονος, φαίνεται πως δεν είχε άλλη επιλογή, όταν το πλήρωμα του εξήγησε πως θα έπρεπε να πάει χωρίς αναπηρικό καροτσάκι, καθώς το απαγορεύει η αεροπορική εταιρεία.

Αποτέλεσμα ήταν να… συρθεί μέχρι το σημείο της τουαλέτας. Μάλιστα έβγαλε σχετική φωτογραφία την οποία ανέβασε στο Χ (πρώην Twitter), γράφοντας: “Γουάου. Είναι 2024 και χρειάστηκε να σέρνομαι στο πάτωμα αυτής της πολωνικής αεροπορικής εταιρείας LOT για να φτάσω στην τουαλέτα κατά τη διάρκεια μιας πτήσης της επιστροφής από τη Βαρσοβία, καθώς “δεν έχουμε αναπηρικά καροτσάκια. Είναι πολιτική της αεροπορικής εταιρείας. Αν είσαι ανάπηρος και δεν μπορείς να περπατήσεις, αυτό είναι απλώς μεροληπτικό”.

Σε νεότερη ανάρτησή του ο δημοσιογράφος έδειξε κατανόηση για το πλήρωμα του αεροπλάνου.

“Για να είμαι δίκαιος, το πλήρωμα ήταν εξυπηρετικό και όλοι τους μου απολογήθηκαν. Δεν φταίνε αυτοί, φταίει η αεροπορική εταιρεία”, τόνισε και χαρακτήρισε “απάνθρωπη” την πολιτική της συγκεκριμένης εταιρείας.

Ο δημοσιογράφος του BBC έμεινε παράλυτος μετά από ένα ταξίδι του στην Σαουδική Αραβία το 2004, όταν βρέθηκε εκεί για να καλύψει το ρεπορτάζ από ένοπλους της Αλ Κάιντα και δέχθηκε έναν πυροβολισμό.

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ