26.6 C
Rhodes
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Μαχήτρια η Μαρινέλλα – Μόλις πριν λίγο η Ματίνα Παγώνη ανακοίνωση τα ευχάριστα

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Μαρινέλλα: “Δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, η αιμορραγία σταθεροποιείται, λέει η Παγώνη”

Η ηλικία και το στρες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση αιμορραγικών εγκεφαλικών επεισοδίων, ανέφερε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ

«Σταθερή και κρίσιμη» παραμένει η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, όπως αναφερόταν στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν οι θεράποντες ιατροί για τη σπουδαία ερμηνεύτρια.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ακολούθησε νέος κύκλος εξετάσεως το πρωί της Παρασκευής, ώστε να μπορέσουν οι γιατροί να καθορίσουν τη συνέχεια της θεραπείας της τραγουδίστριας. Όπως αναφέρουν, προς το παρόν δεν είναι αναγκαία κάποια χειρουργική επέμβαση και εξακολουθεί να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή στην οποία φαίνεται να αντιδρά θετικά.

 

Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την Μαρινέλλα, είπε στο MEGA η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. «Για εμάς έχει μεγάλη σημασία ότι όσο περνάνε τα 24ωρα τόσο είναι υπέρ του ασθενούς. Μπαίνουμε στο τρίτο 24ωρο που η κατάσταση είναι σταθερή, σημαίνει πως δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται», είπε χαρακτηριστικά.



«Τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να δούμε, μετά τη δράση της φαρμακευτικής αγωγής, ότι η αιμορραγία αρχίζει και απορροφάται σιγά σιγά» πρόσθεσε.

 

Επιπλέον, όπως δήλωσε η κ. Παγώνη, η ηλικία και το στρες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση αιμορραγικών εγκεφαλικών επεισοδίων, σημειώνοντας πως «η υπέρταση είναι ένας από τους παράγοντες κινδύνου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ