24.9 C
Rhodes
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Γλυφάδα: «Δεν μας έστειλαν ούτε μια συγγνώμη οι γονείς» – Τι καταγγέλλει ο πατέρας της 14χρονης

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Νέες αποκαλύψεις για το πώς είναι η 14χρονη που δέχθηκε άγρια επίθεση και ξυλοδαρμό από τουλάχιστον 20 νεαρά άτομα στη Γλυφάδα έκανε ο πατέρας της, μιλώντας στο OPEN.

«Εμείς αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα στάδιο να προσφέρουμε τη μέγιστη υποστήριξη στο παιδί. Μέρα παρά μέρα το παιδί λαμβάνει υποστήριξη και αρωγή από ψυχολόγο και από παιδοψυχίατρο. Από πέρυσι τη βοηθά παιδοψυχίατρος, από όταν μας ανέφερε τα πρώτα σημάδια εκφοβισμού», αναφέρει αρχικά.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει: «Όλα ξεκινούν από την οικογένεια. Ενώ έχουν κληθεί στα πλαίσια της προανάκρισης από την αστυνομία πολλές οικογένειες, γονείς παιδιών που συμμετείχαν σε αυτό το θέαμα, δεν έχουμε λάβει –δεν θα μιλήσω για συγγνώμη, γιατί αυτή είναι μια γενναία πράξη- ένα μήνυμα που να μας ρωτάνε αν το παιδί είναι καλά. Από κανέναν γονέα από αυτά τα παιδιά. Και αυτό το επισημαίνω για να καταλάβουν όλοι πως υπάρχει μια νοσηρή κατάσταση μέσα στις οικογένειες».

Για την κύρια δράστιδα της επίθεσης είπε πως «είναι από ευκατάστατη οικογένεια. Έχουμε έρθει ουκ ολίγες φορές face to face στη σχολική κοινότητα και δεν έχει υπάρξει καμία προσέγγιση, να ρωτήσουν ‘πώς είναι το παιδί σου; Είναι καλά;’ Αυτό είναι κάτι που με συγκλονίζει και πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω».

Για τον λόγο που επιτέθηκαν στο κορίτσι, και αν ήταν επειδή είναι καλή και ήσυχη μαθήτρια, ο πατέρας είπε πως «υπήρχε ένας ναρκισσισμός από τις οικογένειες, και σε μηνύματα που μου έδειξε η κόρη μου σε αυτές τις κλειστές ομάδες, που δεν υπάρχουν πλέον, το ύφος που εκφραζόντουσαν είναι συγκλονιστικό».

«Νεαρός με τατουάζ τους έδινε οδηγίες να τη χτυπήσουν»

Την ίδια στιγμή, ανατριχιάζουν τα όσα είπε αυτόπτης μάρτυρας, που αντίκρισε όσα δεν κατέγραψαν οι κάμερες από τον ξυλοδαρμό του παιδιού. Στο σημείο, σύμφωνα με τον ίδιο, υπήρχε ένας νεαρός με τατουάζ στα χέρια ο οποίος και ακολουθούσε την παρέα των παιδιών που επιτέθηκαν στη 14χρονη.

 

«Φεύγει η κοπέλα που δέρνει, τραβάει την άλλη από το μαλλί και τραβιούνται πιο πέρα. Είχε κάτι μπάζα, την τραβάει προς τα εκεί και πλακώνονται ξανά στο ξύλο. Πέφτουν άλλοι 4-5 πάνω της και την κλωτσάνε. Φώναζαν fight, fight, fight και μετά σταμάτησαν. Σαν να τους έδινε οδηγίες κάποιος», είπε ο ίδιος και πρόσθεσε πως, «φαινόταν ότι ήταν αυτός που έδινε την κατεύθυνση. Ή πρέπει να είχε σχέση με την κοπέλα ή ο δάσκαλός της που της είχε μάθε πολεμικές τέχνες».

 

 

newsbomb

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ