27.4 C
Rhodes
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

«Παίρνουμε την ευθύνη» Η δύσκολη απόφαση που πήρε η οικογένεια της Μαρινέλλας

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Η Μαρινέλλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Υγεία, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την Τετάρτη (25/9) στο κατάμεστο Ηρώδειο, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.

Η απόφαση της οικογένειας

Η κατάστασή της σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες εξακολουθεί να είναι κρίσιμη αλλά παραμένει σταθερή.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ που μετέφερε η Όλγα Λαφαζάνη το πρωί της Παρασκευής 27/9 μέσα από το Happy Day, δεν έχει υπάρξει διασωλήνωση της ερμηνεύτριας ενώ οι γιατροί περιμένουν να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν συντηρητικά, δηλαδή αν θα περιμένουν να υποχωρήσει από μόνο του το αιμάτωμα ή αν θα ακολουθήσουν πιο δραστικές μεθόδους, όπως αυτή της κρανιοτομής για να αφαιρέσουν εκείνοι το αιμάτωμα.

Μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε πως σύμφωνα με τις δικές της πληροφορίες η κόρη της Μαρινέλλας ζήτησε από τον νευροχειρούργο να μην προχωρήσουν σε κάποια επέμβαση καθώς φοβούνται ότι η καρδιά της μπορεί να μην αντέξει την επέμβαση.

Στη συνέχεια, στη συζήτηση μπήκε και η Ματίνα Παγώνη που εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις των γιατρών.

 

 

Μαρινέλλα: Αποκάλυψη μέσα από την εντατική – «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα»!

Με όλη την Ελλάδα στο πλευρό της, η Μαρινέλλα δίνει την μάχη της από την ΜΕΘ του «ΥΓΕΙΑ»

Η Μαρινέλλα δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής της, μετά από το εγκεφαλικό που υπέστη στη σκηνή του Ηρώδειου το βράδυ της Τετάρτης.

Ωστόσο, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού δεν σταματά να παλεύει και τις τελευταίες ώρες μάλιστα η κατάστασή της δείχνει να βελτιώνεται. Ελάχιστα, αλλά βελτιώνεται.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η Μαρινέλλα επικοινωνεί με το περιβάλλον της. Μίλησε με την κόρη της, Τζωρτίνα, στην οποία είπε ξεκάθαρα «Δεν είναι η ώρα μου ακόμα»!

Δείτε το βίντεο:




 

Μαρινέλλα: Τι φέρεται να ζήτησε η κόρη της Τζωρτίνα Σερπιέρη από τους γιατρούς, μετά το εγκεφαλικό της μητέρας της

Η Μαρινέλλα συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή της, στην εντατική του νοσοκομείου Υγεία. Σταθερά στο πλευρό της, βρίσκεται η κόρη της Τζωρτίνα Σερπιέρη, που ήταν στο Ηρώδειο όταν κατέρρευσε η μητέρα της.

Η κόρη της 86χρονης ερμηνεύτριας, Τζωρτίνα Σερπιέρη, περιμένει μόνο ευχάριστες ειδήσεις από τα χείλη των γιατρών. Το βράδυ (27-09-2024) συμπληρώνονται τα πρώτα δύο κρίσιμα 24ωρα, από τη στιγμή που η Μαρινέλλα, υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί που παρακολουθούν συνεχώς την κατάσταση της υγείας της, θεωρούν πως αν το πρόβλημα δεν επεκταθεί, οι ελπίδες για τη ζωή της «μεγάλης κυρίας» του ελληνικού τραγουδιού, θα αυξηθούν σημαντικά.

Η κόρη της Μαρινέλλας Τζωρτίνα Σερπιέρη και η εγγονή της Μελίνα Δασκαλοπούλου:
kori eggoni 3 scaled 1

Όλα αυτά την ώρα που έρχονται στο φως πληροφορίες για τα όσα έγιναν στο νοσοκομείο Υγεία, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (25-09-2024), όταν η Μαρινέλλα έφτασε με ασθενοφόρο από το Ηρώδειο, μία ώρα μετά το εγκεφαλικό που υπέστη επί σκηνής.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε στο Happy Day του Alpha πως σύμφωνα με τις δικές της πληροφορίες η κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτίνα Σερπιέρη, ζήτησε από τον νευροχειρούργο να μην προχωρήσουν σε κάποια χειρουργική επέμβαση καθώς όπως ανέφερε, ότι ο οργανισμός της θα μπορούσε να επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο και να μην αντέξει η καρδιά της.

kori eggoni 1 scaled 1

Στη συνέχεια, στη συζήτηση μπήκε και η Ματίνα Παγώνη που εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις των γιατρών.

Η Μαρινέλλα που είχε παραπονεθεί για έντονο πονοκέφαλο ώρα πριν ξεκινήσει η συναυλία, ανέβηκε κανονικά πάνω στη σκηνή, ωστόσο, κατά τη διάρκεια του τρίτου τραγουδιού, δεν άντεξε και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών. Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της, ήταν η κόρη της, Τζωρτίνα Σερπιέρη, καθώς και η εγγονή της Μελίνα Δασκαλοπούλου.

Μαμά και κόρη βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις του αρχαίου θεάτρου, προκειμένου να απολαύσουν τη μητέρα και γιαγιά τους αντίστοιχα, χωρίς να περιμένουν τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη που ακολούθησε λίγη ώρα μετά.

kori eggoni 2 scaled 1

Οι δυο γυναίκες πόζαραν χαμογελαστές στο φακό λίγη ώρα πριν η Μαρινέλλα καταρρεύσει στη σκηνή. Αμέσως μετά έτρεξαν στη σκηνή και παρακολουθούσαν τις προσπάθειες να σηκώσουν την 86χρονη ερμηνεύτρια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ