27.4 C
Rhodes
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Γλυφάδα: Κόρη γνωστού πλαστικού χειρουργού η μία από τις δράστιδες – Απειλούσε και χτυπούσε την 14χρονη από τον Μάιο

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Ψάχνουν τον υποκινητή της ακραίας επίθεσης σε βάρος της 14χρονης Αργυρούς στη Γλυφάδα. “Κάποιος μας έβαλε”, λέει η 14χρονη κόρη γνωστού πλαστικού χειρουργού.

Η 14χρονη κόρη γνωστού πλαστικού χειρουργού στα νότια προάστια, μία από τις τρεις δράστιδες του ακραίου εκφοβισμού και ξυλοδαρμού της Αργυρούς στη Γλυφάδα, κατέθεσε μέσω του πατέρα της, τον ισχυρισμό ότι επιτέθηκε εναντίον του συνομήλικου κοριτσιού “γιατί την έβαλε κάποιος”.

Την παρουσία αυτού του “κάποιου” επιχειρούν να επιβεβαιώσουν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ερευνώντας την πιθανότητα ύπαρξης υποκινητή-συντονιστή της επίθεσης εναντίον του 14χρονου κοριτσιού. Σε αυτό το πλαίσιο ερευνούν την αναφορά παρουσίας στο χώρο ενός 18χρονου που φαίνεται σε σχετικά βίντεο να φορά καπέλο και να έχει στο λαιμό του ένα χαρακτηριστικό τατουάζ.

Σημειώνεται ωστόσο ότι η 14χρονη κόρη του πλαστικού χειρουργού, εκφόβιζε, απειλούσε και χτυπούσε την Αργυρώ από τον περασμένο Μάιο, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, όταν τα δύο κορίτσια ήταν στο ίδιο σχολείο της Βούλας. Ο 46χρονος πατέρας της Αργυρούς αναγκάστηκε να πάει την κόρη του σε άλλο σχολείο, εξαιτίας αυτών των επικίνδυνων αντιπαραθέσεων, με αιτία ότι η κόρη του ήταν καλή μαθήτρια, απουσιολόγος και ευπαρουσίαστη.

 

Στο μεταξύ ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 14χρονη Αργυρώ συνέταξε την έκθεσή του και την απέστειλε στον ανακριτή της υπόθεσης. Προφορικά ενημέρωσε τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση, ότι τα τραύματα της 14χρονης είναι απλές σωματικές βλάβες. Φέρει κάποιες εκχυμώσεις και εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος και ένα θλαστικό τραύμα στη μύτη από την γροθιά της 16χρονης. Αυτά τα τραύματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν μπορούν να στοιχειοθετήσουν το κακουργηματικό αδίκημα των επικίνδυνων σωματικών βλαβών, και δεν μπορούν να προβούν σε άρση απορρήτου των επικοινωνιών, προκειμένου να προβούν σε έρευνα επικοινωνιών, μηνυμάτων και αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με διαφορετική προσέγγιση θα επιχειρήσουν να επιβεβαιώσουν τις αναφορές ότι τα κατηγορούμενα ανήλικα κορίτσια διακινούσαν την φωτογραφία της 14χρονης στα social media σαν… καταζητούμενη, ότι προσκάλεσαν ανήλικους μαθητές να δουν και να απαθανατίσουν την επίθεση σε βάρος της και πριν την απομονώσουν, την αναζητούσαν επίμονα για σχεδόν μια ώρα στους δρόμους της Γλυφάδας.

 

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, περιμένουν την 16χρονη που φέρεται να πρωταγωνιστεί σε αρχικό στάδιο στον ξυλοδαρμό της 14χρονης Αργυρούς, όπως και τους γονείς της προκειμένου να καταθέσουν, όπως και άλλους μαθητές προκειμένου να λάβουν καταθέσεις από τους ίδιους και τους γονείς τους.

Μέχρι στιγμής, το ανήλικο θύμα, φέρεται να περιγράφει στις αρχές τρία πρόσωπα, τις δύο 14χρονες συμμαθήτριες της και ένα ακόμα 16χρονο κορίτσι. Η μια από τις τρείς ανήλικες, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες, να αντιμετωπίζει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα.

“Υπήρξε συνεννόηση μέσω Διαδικτύου, να μαζευτούν άτομα και να παρακολουθήσουν τις βίαιες πράξεις εναντίον της 14χρονης”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας του κοριτσιού, Μανώλης Γερακιός, περιγράφοντας την δεύτερη επίθεση σε βάρος της ανήλικης.

Πηγή: thetoc.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ