24.9 C
Rhodes
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την Μαρινέλλα

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Κρίσιμη αλλά κλινικά σταθερή η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης 25/9 στο θεραπευτήριο Υγεία.

Tο θεραπευτήριο Υγεία το μεσημέρι της Πέμπτης 26/9 εξέδωσε νέο ιατρικό ανακοινωθέν στο οποίο εξηγεί πως η Μαρινέλλα έχει υποστεί εκτεταμένη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης Ηλίας Ανδριανάκης.

marinela01

Το χρονικό της κατάρρευσης της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο

Η «μεγάλη Κυρία» του τραγουδιού πριν την έναρξη της συναυλίας αισθανόταν αδιαθεσία και λιποθύμησε αφότου ανέβηκε στη σκηνή και ειδικότερα τη στιγμή που ερμήνευε το τρίτο κατά σειρά τραγούδι της κατέρρευσε.

Η Μαρινέλλα σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο φαίνεται να χάνει τις δυνάμεις της. Μόλις είχε προλάβει να ψελλίσει τους παρακάτω στίχους:

«Εγώ κι εσύ, πόσο η ζωή να μας μισεί;
Φεύγεις και φεύγω, και πού πάμε;

Εγώ κι εσύ, Θεέ μου, μας έμαθες εσύ
τόσο πολύ να αγαπάμε».

 

Η συναυλία άμεσα διακόπηκε και οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να αποχωρούν από τον χώρο του αρχαίου ρωμαϊκού θεάτρου, σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβαν από τους υπευθύνους του χώρου.
Στις πρώτες θέσεις του θεάτρου βρισκόταν η κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτζίνα Σερπιέρη καθώς και η εγγονή της, Μελίνα Δασκαλοπούλου. Οι δύο γυναίκες ανέβηκαν αμέσως επάνω στη σκηνή και βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της τραγουδίστριας.

Όσα είπε στην αρχή της συναυλίας η Μαρινέλλα

«Νομίζω ότι αυτό το βράδυ θα περάσουμε πολύ ωραία γιατί είναι ένα πρόγραμμα πραγματικά που το φτιάξαμε με πολύ αγάπη και ελπίζω να περάσετε ένα ωραίο βράδυ, όχι μόνο εσείς και εμείς. Για πάμε παιδιά» ήταν τα λόγια της Μαρινέλλας στην αρχή της συναυλίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ