24.4 C
Rhodes
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Την ώρα που έπιασε η φωτιά, η Αντωνά ήταν στο σπίτι…: Έτσι έγιναν όλα στο σπίτι του Λιάγκα, αποκάλυψη στον αέρα

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Μεγάλες ήταν οι αποκαλύψεις και σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό» αναφορικά με το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, το οποίο κάηκε χθες το πρωί κι ενώ ο παρουσιαστής ήταν στη δουλειά του.

Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να βρισκόταν εκτός του σπιτιού που κάηκε, όμως η Μαρία Αντωνά τη στιγμή του περιστατικού, όπως έγινε γνωστό, ήταν μέσα στο σπίτι!

Απίστευτη αποκάλυψη: Όταν έπιασε φωτιά το σπίτι του Λιάγκα η Αντωνά ήταν μέσα – Πως έγιναν όλα

Φωτιά ξέσπασε χθες το πρωί, 24 Σεπτεμβρίου στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στον αέρα του Πρωινού.

 

Όπως ανέφερε ο ίδιος η φωτιά ξεκίνησε από έναν ηλεκτρολογικό πίνακα του πρώτου ορόφου της μεζονέτας.

Ο ίδιος είπε: «Σήμερα το πρωί πήρε φωτιά το σπίτι μου, είναι μια μεζονέτα, κάηκε όλος ο πάνω όροφος. Ευτυχώς είμαστε καλά. Η φωτιά προήλθε από τον πίνακα, έγινε έκρηξη στον πίνακα, φλόγες, καπνοί κλπ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της πυροσβεστικής που ήρθαν σε 8 λεπτά από την ώρα που τους κάλεσα. Το σπίτι είχε γεμίσει όλο με μαύρους καπνούς, οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες. Η θερμότητα που αναπτύχθηκε ήταν μεγάλη, έλιωσαν πράγματα, έλιωσε η οροφή του σπιτιού. Έχει πάθει μια μεγάλη ζημιά. Η πυροσβεστική είναι ακόμα στο σπίτι, μένουν εκεί για ασφάλεια. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους. Δεν είχα ασφάλεια! Ας πρόσεχα! Δεν πειράζει, υλικά είναι αυτά, αποκαθίστανται»!

Σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου, η εκπομπή, Happy Day αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό και αποκαλύφθηκε ότι την ώρα που έπιασε φωτιά μέσα στο σπίτι ήταν και η Μαρία Αντωνά, η οποία κοιμόταν και σοκαρίστηκε.

«Υπήρχε και άλλος αυτόπτης μάρτυρας, δεν ήταν μόνος στο σπίτι ο Γιώργος Λιάγκας, ήταν και η Μαρία Αντωνά. Η Μαρία μάλλον κοιμόταν, δεν έχει λόγο να ξυπνήσει τόσο πρωί. Τελικά ο Γιώργος κοιμήθηκε στο υπόγειο, γιατί ούτε στο ισόγειο μπορούσε να κοιμηθεί, παρόλο που η ζημιά έγινε στον όροφο. Η Μαρία σοκαρίστηκε από τη φωτιά. Επειδή βγαίνουν τίτλοι μετά, θέλω να πω ότι η Μαρία έχει και το δικό της σπίτι», αναφέρθηκε στο Happy Day.

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στα νότια προάστια.

Όπως ο ίδιος ο παρουσιαστής περιέγραψε εχθές στο «Πρωινό», η φωτιά ξεκίνησε από έναν ηλεκτρολογικό πίνακα στο υπνοδωμάτιο του πρώτου ορόφου της μεζονέτας και μέσα σε 8 λεπτά, οι άνδρες της πυροσβεστικής είχαν καταφτάσει στο σημείο.

Το πρωί της Τρίτης 25/9 η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό, με τον Νίκο Γεωργιάδη που βρισκόταν στο πάνελ να αποκαλύπτει πως στο σπίτι βρισκόταν και η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά.

«Υπήρχε και άλλος αυτόπτης μάρτυρας, δεν ήταν μόνος στο σπίτι ο Γιώργος Λιάγκας, ήταν και η Μαρία Αντωνά. Η Μαρία μάλλον κοιμόταν, δεν έχει λόγο να ξυπνήσει τόσο πρωί. Τελικά ο Γιώργος κοιμήθηκε στο υπόγειο, γιατί ούτε στο ισόγειο μπορούσε να κοιμηθεί, παρόλο που η ζημιά έγινε στον όροφο. Η Μαρία σοκαρίστηκε από τη φωτιά. Επειδή βγαίνουν τίτλοι μετά, θέλω να πω ότι η Μαρία έχει και το δικό της σπίτι», είπε ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ!.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ