22.1 C
Rhodes
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο παλαιοχριστιανός μπήκε στο νοσοκομείο με τη γυναίκα του, άρπαξαν το νεογέννητο μωρό τους και έφυγαν

Περισσότερα άρθρα

spot_img

Συναγερμός σήμανε περίπου στις δύο το μεσημέρι στο “Αλεξάνδρα”, όταν ο 45χρονος παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης πήγε στο νοσοκομείο με τη γυναίκα του, Σεβαστή πήραν το παιδί τους και έφυγαν με ταξί.

Υπενθυμίζεται ότι κοινωνική λειτουργός είχε συναντήσει την Σεβαστή και τελικά, είχε αποφασιστεί το βρέφος να μην δοθεί στους γονείς, αλλά να μεταβεί σε δομή καθώς κρίθηκε ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίωσης. Προφανώς, γι’αυτό τον λόγο και το μωρό ήταν υπό φύλαξη, ωστόσο το ζευγάρι κατάφερε να το πάρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος αναζητά τον Μανώλη Καλαϊτζιδάκη για αρπαγή.

 

Ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, μίλησε στο “Live News” για το περιστατικό, λέγοντας ότι “δύο παρά τέταρτο, ενώ υπήρχαν δύο σεκιούριτι σήμερα λόγω της μεταφοράς του βρέφους, εμφανίστηκε ο πατέρας του βρέφους, που ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Άρπαξε το βρέφος κι άρχισε να τρέχει από τον 3ο όροφο που είναι τα νεογνά, τον κυνήγησαν οι σεκιούριτι. Έφθασαν σχεδόν μέχρι το Αρεταίειο, μπήκε σε μία εκκλησία, βγήκε από τη άλλη πόρτα και μετά εξαφανίστηκε με το παιδί”.

Δεν πήρα εγώ το μωρό λέει ο παλιοχριστιανός

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο ίδιος ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο οποίος αρνήθηκε ότι άρπαξε το νεογέννητο.

“Η γυναίκα την ώρα που θήλαζε πήγαν σεκιούριτι με μία κοινωνική λειτουργό να της το πάρουν το μωρό από τη αγκαλιά της, να το πάνε στο ”Μητέρα”. Η σύζυγος αρνήθηκε και κρατούσε το μωρό. Έγινε εκεί μία ολόκληρη ιστορία. Έλεγε εγώ δεν δίνω το μωρό μου γιατί δεν μου έχετε δείξε καμία εισαγγελική παραγγελία. Το ζήτημα είναι ότι την κρατούσαν και δεν την άφηναν να πάει στη τουαλέτα πέντε ώρες. Αυτή βγήκε από τον θάλαμο των νεογνών μαζί με το παιδί, την ακολουθούσαν κάποιοι σεκιούριτι κι εκεί έφυγε μάλλον” είπε ο 45χρονος.

 

thetoc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ